Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,7808
%-0.24
Altın 2.421,140
%-0.37
Bist-100 9.677,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güvenpark'ta hareketli gece

Güvenpark'ta hareketli gece

Ankara'daki Güvenpark'ta gece saatlerinde parkın önünde bariyer taşıyan kamyonlar ve kaldırıma indirilmiş bariyerler görüntülendi. Park civarındaki bariyerler yaklaşık bir saatlik bir sürenin ardından tekrar toplanarak götürüldü.lağatılıyor

  • Ege Postası
  • 15.06.2017 - 01:29

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından bugün saat 11.00'de Güvenpark'tan İstanbul'a 'adalet yürüyüşü' başlatacağını duyurmuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter'dan "Güvenpaka bariyerler getirilmiş... Amaç güvenlik sağlamaksa ne güzel... Eğer bizi engellemeyi düşünüyorsanız... Bilin biz yürüyeceğiz..." açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU, 'YASAKLANIRSA NE OLACAK' SORUSUNA ŞU CEVABI VERMİŞTİKılıçdaroğlu, CNN Türk ekranlarındaki "Ne Oluyor'" programı canlı yayınında Şirin Payzın'ın 'Yasaklanırsa ne

olacak'' sorusuna şu cevabı vermişti,

"Gelenler asla provokasyonlara teslim olmayacaklar. Yürüyeceğiz... Adalet için yürüyeceğiz.

Sırtı kalınlar için yürümüyoruz. Onlar için, hakim savcı, hapishane yok... Onların dayıları var, biz garibanlar için yürüyoruz.

Yasaklasınlar... Daha da büyürler... Tüm dünya rezaleti görür. 

Bir ülkenin ana muhalefet başkanı yürüyorsa o haberdir. Ha Türkiye'de olmayabilir. Önemli olan benim haklılığım. Ben haklıysam önümde hiçbir engel yoktur. Ben haklıyım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.