Dolar 32,5643
%0.28
Euro 34,7209
%-0.03
Altın 2.488,760
%0.17
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de sahil ve deniz temizliği

Güzelbahçe'de sahil ve deniz temizliği

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde 7.5 kilometrelik sahil bandı, Uluslararası Kıyı Temizliği Günü (International Coastal Clean Up-ICC) kapsamında, öğrencilerler tarafından temizlendi. Deniz kıyısını Belediye Başkanı Mustafa İnce ile birlikte öğrenciler, denizaltını ise balık adamlar temizledi.

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 16:31

'Uluslararası Kıyı Temizliği Günü' nedeniyle, Güzelbahçe'de önemli bir etkinliğe imza atıldı. DenizTemiz Derneği/TURMEPA İzmir Şubesi, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, TED İzmir Koleji, Güzelbahçe Belediyesi, Güzelbahçe Kent Konseyi, Teos Sakin Rotary Kulübü, gönüllü dalış ekipleri ve yerel sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin işbirliği ve katılımıyla ilk olarak Güzelbahçe Siteler Plajı'nda temizlik yapıldı.

 

Etkinliğe CHP'li Güzelbahçe Belediyle Başkanı Mustafa İnce de katıldı. Sahil, Belediye Başkanı Mustafa İnce ile birlikte öğrenciler tarafından temizlendi. Bu sırada dalış yapan balık adamlar ise su altında temizlik yaptı. Çocuklar, çevreye duyarlılık mesajı verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.