Dolar 32,5356
%-0.01
Euro 34,9154
%0.25
Altın 2.426,680
%0.14
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe Dostluk Grubu 'hayır' için yollarda!

Güzelbahçe Dostluk Grubu 'hayır' için yollarda!

Güzelbahçe'de emekli bürokratlar, emekli askerler, emekli öğretmenler, işçiler ve bazı CHP'li meclis üyelerinin oluşturduğu Güzelbahçe Dostluk Grubu, referandum sürecinde farklı bir çalışmaya imza atacak. Kılıçdaroğlu'nun çok beğendiği proje

  • Ege Postası
  • 18.02.2017 - 11:21

EGE POSTASI - Güzelbahçe Dostluk Grubu, son genel ve yerel seçimler ışığında referandumda 'hayır' oyunun az çıkması tahmin edilen Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelere giderek burada propaganda çalışması yapacak. Kendi imkanlarıyla hem ulaşım hem de propaganda araçlarını sağlayan grup, 'hayır' startını Uşak'tan verdi. 

CHP Uşak İl Örgütü'yle iletişime geçen grup, Uşak'ta gün içinde alan çalışması yapacak, vatandaşla bir araya gelecek ve anayasa değişikliği teklifine neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlatacak. Grup, vatandaşlara yanlarındaki 'hayır' broşürlerini dağıtacak. 

Projenin startı verilmeden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla paylaşıldığı, CHP Lideri'nin projeyi çok beğendiği, Ege'de il ve ilçe örgütlerinin Güzelbahçe Dostluk Grubu'yla iletişim halinde olması talimatını verdiği belirtildi. 

Güzelbahçe Dostluk Grubu, Uşak'tan sonra önümüzdeki hafta Manisa'ya gidecek. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.