Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe Yelki'ye Demokrasi evi açıldı

Güzelbahçe Yelki'ye Demokrasi evi açıldı

CHP Güzelbahçe’de ikinci ‘Demokrasi evi’ni Yelki’de açtı.

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 10:13

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasaya Hayır çalışmalarında kullanılmak üzere CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı Yalı Mahallesi’ndeki Demokrasi Evi’nden sonra ikinci büroyu Yelki’de hizmete açtı. Yelki Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki Demokrasi Evi’nin açılış törenine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Tek adam yönetimine karşı çıkan herkesi demokrasi evlerinde buluşmaya ve 16 nisan’da yapılacak halk oylamasında hayır oyu vermeye çağırıyoruz. Bu demokrasi evleri sadece CHP’lilerin buluştuğu evler değil. Burada, cumhuriyete, demokrasiye, Atatürk’e sahip çıkan tüm yurtseverler buluşacak. Bu evlere tek adam yönetimine hayır diyen AKP’liler, MHP’liler, Saadet Partililer, Vatan Partililer de gelecek. Bu nedenle adını demokrasi evi koyduk. Ülkemizde demokrasiyi yaşatmak istiyorsak, referandumda hayır demek zorundayız. Tek adam yönetimine karşı çıkmak zorundayız” diye konuştu.

Demokrasi evinin açılışından sonra CHP İlçe Başkanı Çam ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, pazarcı esnafını gezdi ve referandum için destek istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.