Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halk Arenası Karşıyaka'ya geliyor

Halk Arenası Karşıyaka'ya geliyor

Uzun yıllardır ilgiyle izlenen Uğur Dündar ile Halk Arenası, 13 Ocak’ta Karşıyaka’ya konuk oluyor. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek programda, siyaset ve hukuk dünyasının önemli isimleri seyirciyle buluşacak. O isimler konuk olacak

  • Ege Postası
  • 08.01.2017 - 10:12

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın, Halk TV’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programı, bu hafta Karşıyaka’dan ekranlara gelecek. Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan program, 13 Ocak Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’ndan yapılacak canlı yayın halka da açık olacak.

İŞTE KONUKLAR

Halk Arenası’nın konukları ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Avukat Murat Ergün ve Gezici Araştırma Şirketi Genel Müdürü Murat Gezici olacak. Programda, Türkiye’nin siyasi ve güncel sorunları konuşulacak, çözüm önerileri tartışılacak.

KARŞIYAKALILAR DAVETLİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Halk Arenası’na bir kez daha Karşıyakamızda ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülke gündemine yön vereceğine inandığım bu değerli programa yakından tanık olmak isteyen Karşıyakalıları, 13 Ocak’ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’na bekliyoruz” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.