Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ sanayicilerden 'evet' istedi

Hamza Dağ sanayicilerden 'evet' istedi

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kemalpaşa'da sanayicilerle görüştü ve "AK Parti'ye kapatma davası açılmıştı. Eğer AK Parti o gün kapatılsaydı Türkiye ulaşımda, sağlıkta ve diğer birçok alanda bu kadar ileri durumda olur muydu" diye sordu.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 16:58

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından Kemalpaşa'daki üye işyerlerinde düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa" konulu konferanslarda konuşmacı olarak katıldı. Dağ, şöyle konuştu:

"Bir kez daha tarihi süreçten geçiyoruz. 9-10 yıl öncesini hatırlayın. AK Parti'ye kapatma davası açılmıştı. Eğer AK Parti o gün kapatılsaydı Türkiye ulaşımda, sağlıkta ve diğer birçok alanda bu kadar ileri durumda olur muyd? Gezi olaylarını dış güçler ve onların uzantısı dernekler tertipledi. Eğer başarılı olsalar bugün kim bilir ne durumdaydı? 15 Temmuz işgal girişimini milletimiz hep birlikte püskürtmeseydi Türkiye Cumhuriyeti bugün hangi ahvalde olurd? Bundan önceki dönemlerde bu millet bir tarafta cumhurbaşkanı, bir tarafta başbakan olması sebebiyle birçok operasyona tabi tutuldu. Bu iki başlı sistemin ortadan kalkması için buna ihtiyaç vardı. Güçlü bir sistemin kalıcı olması için 'Evet' diyoruz." 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.