Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastane yöneticilerinden huzurevine ziyaret

Hastane yöneticilerinden huzurevine ziyaret

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk  Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi,doktorları ve çalışanları 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 14:35

Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Enver Altaş, başhekim yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlar, huzurevi sakinlerine sürpriz ziyaret gerçekleştirip karanfil verdi. Huzurevinde kalanların ellerini öpen, tek tek ilgilenen, sohbet eden ve onlara moral veren hastane yönetimi duygulu anlar yaşadı.

Hastane yönetiminin yaptığı ziyaret esnasında huzurevi sakinlerinden Mustafa Aksoy Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Enver Altaş’ın  yanına gelerek onların sayesinde tekerlikli sandalyeden kurtulduğunu,  yürümeye başladığını  şahsında tüm hastane çalışanlarına teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Hastane Yöneticisi Prof.Dr Enver Altaş, "Yaşlılarımız, geçmişle bugünümüz arasında köprü kuran, yılların tecrübesini geleceğe aktaran en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza gereken ilgi  ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz ki yaşlandığımızda da aynı ilgi  ve sevgi bizlere gösterilsin. Bizler de bu duygu ve düşünceler içinde Yaşlılar haftası dolayısıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi  olarak İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni  ziyaret ederek burada kalan yaşlılarımızla bir araya gelmek istedik" dedi.

Altaş, "Hastane yönetimi olarak bu tür sosyal etkinliklere çok önem vermekteyiz. Bu anlamlı günde bizde yaşlılarımızın kaldığı bir ortamda onları ziyaret edelim, onların ellerini öpelim, moral verelim. Bir ihtiyaçları, bir sıkıntıları var mı diye soralım. Bunları öğrenelim, varsa dertlerine ortak olalım. Bizleri yanlarında hissetsinler diye onların yanındayız. Huzurevi’nde kalanlar hakkında da  Huzurevi Müdürü Atike Öztürk ‘den bilgiler alan Altaş, Hastane ve Huzurevinin komşu olmalarından dolayı huzurevi sakinlerinin hastanemizi tercih ettiğini hastane yönetimi olarak da huzurevi sakinlerine ayrı bir ihtimam gösterdiklerini ifade etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.