Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Havajet 'Şeker Ağa'yı konuk etti

Havajet 'Şeker Ağa'yı konuk etti

Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinin “Şeker Ağa”sı, tiyatro ve dizi oyuncusu Yüksel Ünal'ı konuk etti.

  • Ege Postası
  • 02.04.2016 - 09:51
Havajet Lisesi Tiyatro Kulübü öğretmeni Nur Birlik tarafından organize edilen söyleşide Yüksel Ünal tiyatro yolculuğunu küçük anekdotlar ve esprili anlatımıyla öğrencilerle paylaştı.

Tiyatrolar günü etkinlikleri kapsamında bir söyleşi gerçekleştiren Ünal, öğrencilerin tiyatro hakkındaki sorularını yanıtladı. Söyleşisine zaman zaman öğrencileri de katan Yüksel Ünal öğrencilere sanat sevgisini her zaman canlı tutmaları ve sanatsal etkinlikleri takip etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. 


Söyleşi sonunda Yüksel Ünal’a katkılarından ötürü teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Şahin de  “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmamıza rağmen öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişmelerini önemsiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinliklere yer veriyoruz. Etkinliğe katılarak verdiği  destekten ötürü sayın Yüksel Ünal’a teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.