Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haydi çocuklar tiyatroya

Haydi çocuklar tiyatroya

Konak Belediyesi’nin çocukları erken yaşta tiyatro sanatı ile tanıştırmak ve sanatı günlük yaşamlarının bir parçası haline getirmek amacıyla başlattığı ‘Cumartesi Oyunları’ yeni sezonu Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde sahnelenen Elele Tiyatrosu’nun ‘Neşeli Palyaço’ oyunu ile açtı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2016 - 10:06

Ali Beyat’ın yazıp yönettiği, İbrahim Coşkun, Hande Çalış, Hakkı Ağar, Bahar Günal ve Yakup Ataş’ın rol aldığı oyunu izlemeye gelen öğrenciler salonu doldurdu. Büyüklere saygılı olmayı, tecrübenin ve iyilik yapmanın önemini anlatan müzikli ve danslı oyunu minikler ilgiyle izledi.

HER HAFTA BİR OYUN

Konak Belediyesi’nin 2014 yılının Ekim ayında başlattığı ve her cumartesi farklı bir çocuk oyunun sahnelendiği ‘Cumartesi oyun var’ adlı tiyatro etkinliği yeni eğitim-öğretim döneminde de dönüşümlü olarak Güzelyalı ve Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde cumartesi günleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Her hafta sonu birbirinden eğlenceli çocuk oyunlarının sahneleneceği tiyatro etkinliği sayesinde çocuklar sanatın eğitici, öğretici ve de eğlenceli tarafını keşfediyor. Çocuklarını tiyatroya götürmek isteyen anne ve babalar ücretsiz davetiyeleri Konak Belediyesi’nin kültür merkezlerinden temin edebiliyor. Oyun sonunda her zaman olduğu gibi çocuklara kek ve meyve suyu ikramı da yapılıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler www.konak.bel.tr adresinden etkinlik takvimine bakarak, bir sonraki oyunu öğrenebilir. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.