Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haydi çocuklar uçurtma şenliğine

Haydi çocuklar uçurtma şenliğine

Bornova Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri başlıyor. İlk olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Geleneksel Uçurtma Şenliği” Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 9 Nisan Pazar günü saat 14:00’te olacak. Ayrıca miniklere 5 bin adet uçurtma dağıtılacak.

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 10:09

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan Ayı’nı daha çok çocuklara yönelik etkinliklere ayıran Bornova Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda özel bir program hazırladı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “Geleneksel Uçurtma Şenliği” 9 Nisan Pazar Günü yapılacak. Çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir pazar günü geçirerek eğlenmesi amacıyla hazırlanan etkinlikte, minikler için 5 bin adet uçurtma da dağıtılacak.


Müzik ve dans gösterileri ile renklenecek olan etkinlikte; oyun parkları, Rodeo gösterileri, bando, DJ performansının yanında Bisiklet ödüllü çekliş de yapılacak. Ayrıca etkinlik boyunca vatandaşlara çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarında da bulunulacak.
 
Çocukları mutlu etmek için renkli bir şenlik hazırladıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Yarınlarımız olan çocuklarımıza dopdolu bir program hazırladık. İlçemizde bulunan tüm çocukları ve ailelerini pazar günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda olmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.