Dolar 32,5083
%-0.1
Euro 34,9353
%0.31
Altın 2.431,970
%0.36
Bist-100 9.808,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayır partisi kuruldu

Hayır partisi kuruldu

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, önceki gün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaretinin ardından dün de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2017 - 14:53

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Akşener, “Demokrat Parti’nin ‘hayır’ cephesinde yer almasının, ‘hayır’ kampanyası yürütenler açısından özgül bir ağırlığı oldu. Teşekkür etmek için ziyaret ettim, ben talep ettim” dedi. 

“Ziyaret sizin için ayrı bir önem arz ediyor mu” sorusuna Akşener, “Tabii ki beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var ama bu binaya ilk defa geldim” deyince, bir partiliden, “İnşallah son olmaz” yanıtı geldi. 

Akşener “partiler üstü bir çalışma olacak mı'” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Esasında bir ‘hayır’ partisi kuruldu. Esas olan ‘hayır’ partisinin mensuplarının ne istediği. Şunu istiyorlar: Birbirinizle kavga etmeyin, bu bloku muhafaza edin, arttırarak devam edin. Bizim bu gayretimizin, işinden olmak pahasına ‘hayır’ kampanyasına dahil olanlar var. Çeşitli tehditlerle karşılaşanlar oldu, buna rağmen hem ‘hayır’ oyu kullandılar hem ‘hayır’ için çalıştılar.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.