Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Helal sana Sena

Helal sana Sena

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına en çok bağışçıyı bulan Zafer İlkokulu öğrencilerinden Sena Demir, ödül olarak verilen bisikletin, kendisinin zaten bir bisikleti olduğu gerekçesiyle başka bir arkadaşına verilmesini istedi. Ödülü geri çevirdi, çünkü...

  • Ege Postası
  • 02.06.2017 - 14:03

Ödemiş Zafer İlkokulu ile Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi işbirliğiyle, geçen 17 Mayıs'ta kan bağışı kampanyası düzenlendi. Biri en çok kan bağışı yapacak diğeri de kampanyaya bağışçı sağlayanlar arasından toplam iki öğrencinin bisiklet ile ödüllendirileceği duyuruldu. Ardından kampanyaya katılacakların isimleri okul yönetimine yazdırıldı. Kampanya kapsamında bir günde 161 ünite kan bağışı toplandı.

Kampanyaya destek veren öğrencilere bisiklet ödüllerinin dağıtılması için dün (perşembe) okul bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Türk Kızılayı Ödemiş Şube Başkanı Rifat Boyacıoğlu, Ödemiş Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Cengiz, Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Türk Kızılayı Ödemiş Şube Başkanı Rifat  Boyacıoğlu da kan vermenin önemine değinerek öğrenci ve velileri kutladı. Ödemiş Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Cengiz de kan merkezinin halkın hizmetinde olup, hayat kurtardığını belirterek, bağışçıları beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından kampanyaya 22 bağışçı bularak destek olan 3'üncü sınıf öğrencisi Sena Demir'e bisiklet ödülü verildi. Demir, kendisinin bir bisikleti olduğunu belirtip, örnek bir davranışta bulunarak kazandığı bisikletin başka bir arkadaşına verilmesini istedi. Bunun üzerine bu bisiklet çekilen kura ile üçüncü sınıf öğrencilerinden Simge Benlioğlu'na verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.