Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Helikopterin düşme anı kamerada

Helikopterin düşme anı kamerada

İstanbul Büyükçekmece'de sabah saatlerinde meydana gelen helikopter kazasının ardından görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca kazanın sonrasında pilot ve kule arasında geçen konuşmada yayınlandı

  • Ege Postası
  • 10.03.2017 - 16:13

İstanbul'da bu sabah saatlerinde gerçekleşen helikopter kazasının ardından, kaza öncesi pilot ve kule arasında gerçekleşen son konuşmalar ortaya çıktı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkıp Bilecik’e giden Eczacıbaşı Grubu’na ait helikopter, Beylikdüzü’nde televizyon kulesine çarparak düştü. Feci kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Eczacıbaşı Yönetim Kurulu  Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Uçağın içinde bir yöneticimiz vardı. Rusya'daki tesislerimizin yöneticisi olan bir arkadaşımız vardı. Rus konuklarımız vardı.  Atatürk Havalimanından ayrıldığını biliyoruz" dedi. 

KULE: PLANINIZ MEVCUT
Kayıtlarda Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi görevlilerinin helikopter pilotuna “İyi günler, planınız mevcut. Gidiş yeri ve tahmini yol boyu yetkisi alabilir miyim'" sözleri kayıtlara geçti. Kayıtlarda pilotun konuşmalarına ise rastlanılmadı.

DÜŞME ANI KAMERADA
İstanbul Büyükçekmece'de kuleye çarpıp düşen helikopterin düşme anı bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Eczacıbaşı'na ait helikopter düştü! İstanbul'da helikopter düştü Helikopterin düşüş nedeni belli oldu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.