Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hem yaz hem kış bir bahçeniz olsun!

Hem yaz hem kış bir bahçeniz olsun!

Evlerin daha estetik görünmesi açısından farklı dekor imkanlarını değerlendirebilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 02.06.2017 - 12:25

Kış bahçesi de bu imkanlardan biridir. Geniş balkonu olan ya da bahçe bölümüne kapalı bir alan yaratmak için kış bahçesinden yararlanabilirsiniz. Teras keyfini kış bahçesi uygulaması ile daha uzun süre yaşamaya devam edebilirsiniz. Kapalı bir teras yaptırmak için cam balkon sistemlerinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Balkon kapatma tekniği ile oluşturulan teraslarda tavana açılabilir tavan uygulaması da yapılabiliyor. Böylece yaz aylarında açık bir teras haline gelen balkonlarınız kış aylarında kapalı teras oluyor. Geniş bahçenizde bir alan belirleyerek cam sistemleri ile kapatarak kendinize çok huzurlu bir ortam yaratılabiliyor.

Kış Bahçesinin Faydaları Neler'

Kış bahçesi oluşturmanın birçok faydası var. Her şeyden önce evinizin dışarı ile bağlantısı olan bir alanında oluşturacağınız kış bahçesi çiçeklerinizi mevsimin olumsuz şartlarından koruyabileceğiniz bir alan olacaktır. Cam balkon sistemleri sayesinde balkonlarınızı da kış mevsiminde yağmur ve kar gibi mevsimin yıpratıcı etkisinden de uzak tutmuş oluyorsunuz. Balkon duvarlarınızın ve döşemelerinin zarar görmesi engellendiği gibi dört mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz bir alan haline geliyor. Kış bahçesi uygulamasını yalnızca bir kere yaptırdığınızda dilediğiniz kadar uzun süre kullanma şansınız var. Yaz aylarında ve kış aylarında rahatlıkla kullanılabilecek olan kış bahçesi uygulayacağınız dekorasyon ile çok daha huzurlu ve kullanışlı hale getirilebilir. Katlanabilir cam sistemi ile yaz mevsimlerinde kapalı alanı açık alan haline getirebilirsiniz.

Kış Bahçesi Nasıl Kullanılır'

Yüksek katlı binaların bahçesi olmaması nedeniyle insanlar evlerinin geniş balkonlarını kapatarak kış bahçesi haline getiriyorlar. Farklı boyutlarda saksılarla ve bambu oturma köşeleri ile çok rahat bir teras oluşturarak kış mevsiminde de kullanılabilecek bahçe havasında bir yer haline geliyor. Rahat bir oturma alanı haline gelen kış bahçelerinde soğuk kış günlerinde de canlı bitkiler yetiştirerek evlerinizin daha doğal bir ortam haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Bahçe ortamına kış bahçesi yapmak istediğinizde ise istediğiniz büyüklükte bir alan çevirebilir ve farklı dekorasyon uygulaması gerçekleştirebilirsiniz. Sürgülü ve çift cam sistemi sayesinde hem sesin hem de yıpratıcı hava şartlarının evin dışında kalmasını sağlamış oluyorsunuz. Kış bahçesine istediğiniz boyutlarda zemin yaptırabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için : www.montecarlotente.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.