Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9699
%0.41
Altın 2.423,710
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Her Daim Moda: Kalem Pantolon!

Her Daim Moda: Kalem Pantolon!

Modası geçmeyen giysi türleri çoğu zaman en iyi kurtarıcılardan biri olur. Bunun başlıcası her ortama giyebileceğini siyah mini elbisenizdir

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 17:15

Modası geçmeyen giysi türleri çoğu zaman en iyi kurtarıcılardan biri olur. Bunun başlıcası her ortama giyebileceğini siyah mini elbisenizdir. Kurtarıcı ve modası geçmeyen bu parça gibi, kalem pantolon modellerinin de modası geçmiyor. Vücudu başlı başına saran ve dar paça formu nedeniyle kalem olarak adlandırılan bu pantolon türü, özellikle vücuduna güvenen bayanların tercihi oluyor. Ne giyeceğinizi bilmediğiniz anlarda gardırobunuzda kurtarıcı bir giysiniz olsun istiyorsanız, işte kalem pantolonlar ideal seçim olabilir.

Kalem Pantolon Nasıl Kombinlenir'

Doğru kombini yapabilmek için öncelikle vücut tipini iyi bilmek gerekir. Eğer dikdörtgen vücut şeklinde biriyseniz kalem model pantolonun üzerine kesinlikle dar bir bluz ya da gömlek giymememiz gerekir. Belinizin kalınlığını kapatması için bol ve salaş gözüken giysileri tercih edebilirsiniz. Bu konuda son dönemde çok fazla seçenek söz konusu olduğu için oldukça şık kombinler de yapılabilir. Altına ayakkabı olarak topuklu modeller düşünülüyorsa, bu konuda da seçim stilettodan yana yapılmalıdır. İnce topuklu stiletto ayakkabılar kalem pantolonların altında kusursuz görünecektir.

Son dönemin trendlerinden biri de bileği açık pantolonlar oldu. Hangi tip olursa olsun bilekleri açıkta bırakan bu modeller, modern bir görünüm kazanılmasın olanak sağlıyor. Üstelik ayakkabıların bu bileği açık pantolonların altında daha güzel görüneceği kesin. Özellikle yaz sürecinde çok fazla tercih edilen bilek pantolonlar sadece kadınların değil, erkeklerin de favori tercihlerinden biri haline geldi.

Online Bilek Pantolon Satışı

Birçok markanın yeni sezon kreasyonu içerisinde bilek pantolon modellerine yer veriliyor. Ancak bu kadar popüler hale gelmesi fiyatının da yükselmesine neden oluyor. Markaların indirim sürecini beklemek tam anlamıyla bir işkence. Ancak online alışveriş noktaları indirim zamanını beklemeden uyun fiyatlarla satın almanıza olanak sağlayabiliyor.

En güvenilir online mağazalardan biri olan Moda Konuşuyor, birbirinden güzel pantolon modellerini kullanıcılarına sunuyor. Üstelik uygun fiyatlara da sahip olan bu pantolon modelleri, birkaç tıklama ile kolaylıkla satın alınabilir. 99 TL ve üzerine ücretsiz kargo olanağı da sunan site, avantajlı alışverişin adresi haline gelmiş durumda. Siz de alışveriş yapmak ve pantolon modellerini görmek için https://www.modakonusuyor.com/bilek-kalem-pantolon  adresini ziyaret edebileceğinizi unutmayın.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.