Dolar 32,5636
%0.16
Euro 34,6942
%0.09
Altın 2.418,440
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızal'dan Karabağ'a 'İçki' yanıtı

Hızal'dan Karabağ'a 'İçki' yanıtı

Çanakkale’de düzenlenen CHP kurultayında şehitlik içerisinde içki içenlerin AK Parti’den CHP’ye geçtiğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a cevap veren AK Parti İlçe Başkanı Av. Özgür Hızal,  “Sayın Başkan parti içinde yaşanan sorunlarda bile AK Parti’nin adını geçirerek partimiz üzerinden prim yapmaya çalışıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.09.2017 - 14:04

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın demecinin ardından yazılı bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Hızal, Karabağ’ın parti içi sorunlarda bile AK Parti’yi gündemine almasını çaresizlik olarak nitelendirdi.

Hızal, konu ile ilgili şöyle konuştu;

“Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ne yazık ki talihsiz bir açıklamaya imza atmıştır. Parti içi siyasette bile AK Parti'nin ismini kullanması yine partimizin muhalefet üzerindeki etkisini göstermektedir. Siyaset ve halka hizmet adına konuşacak hiçbir şeyi olmayan Karabağ, sözde Adalet Kurultayı'nın yapıldığı süreçte Çanakkale'de yaşanan akıl almaz saygısızlığı icra eden kişilerden birinin de AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisine geçtiğini ifade ederek adeta partimiz üzerinden gündeme gelme çalışmaları yürütmektedir. Açıkçası Sayın Karabağ’ı bu açıklamasının ardından oldukça çaresiz görüyorum. Kendisine, partisinin düştüğü bataklıktan çırpınarak değil, yardım isteyerek kurtulacağını birilerinin anlatması gerekmektedir. Benim Sayın Başkan'a naçizane önerim, böyle gereksiz suçlamalar ve anlamsız ifadelerle zaman kaybetmek yerine Bayraklılı hemşerilerimize hizmetle meşgul olması yönündedir. Zira Bayraklılı vatandaşlarımız kendisine ilçenin Belediye Başkanı olması için oy vermişlerdir.”

“KENDİSİ DE BU MİLLETİN BİR FERDİ”

Söz konusu kurultayın ardından uygunsuz hareket dolayısıyla disipline sevk edilen üyelerin CHP’ye kayıt tarihlerinin 2002,2003 ve 2009 yılları olduğuna dikkat çeken Hızal, “Anlaşılan, Sayın Karabağ bu kişilerin partilerine ne zaman üye olduğundan bile habersiz. Sırf gündeme gelmek için sadece kendisini değil partisini de yalancı çıkaran Bayraklı Belediye Başkanına yaptığı açıklamadan ötürü kendisi adına üzüldüğümü belirtmek istiyor ve ahlak çerçevesi içerisinde, hizmet amaçlı siyaset yürütmesi konusunda yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü bizim için siyaset, millete hizmet anlamına geliyor. Kendisi de bu milletin bir ferdi ” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.