Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar'dan bayram mesajı

Hotar'dan bayram mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar; Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

  • Ege Postası
  • 24.06.2017 - 13:51

Ramazan Ayının ve bayramın insani ve İslami birleştiren ve kucaklayan özelliğine işaret ettiği mesajında şunları kaydetti; "Gönül kapılarının açılıp, gönül sofralarının kurulduğu; Allah korkusu ve sabırla, iyilik ve dayanışma ruhumuzun perçinlendiği mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, ne mutlu ki bir bayrama daha kavuştuk. Yüce Rabbimizin insanoğluna bahşettiği fırsatlar ve güzelliklerle bezeli Ramazan ayını, milletimizle birlikte, iftar ve sahurun bereketi ile geçirmiş olmaktan bahtiyarız.

En büyük arzumuz; İslam aleminin başındaki kara bulutların dağılması, ülkemiz ve içinde bulunduğumuz bölgenin kirli pazarlıklarla insanlık dramına çevrilen yaşadıklarının; kan ve göz yaşının son bulmasıdır. Mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemiz ve milletimiz için huzur ve güvenin idamesi; dünyanın yarısının seyretmekle yetindiği zulüm ve savaşların sona ermesi için vesile olmasını diliyorum. Milletimiz; aslından, toprağından ve tarihinden aldığı güçle her zaman dimdik ayaktadır; inancından aldığı feyzle her zaman doğrunun ve ezilenin yanındadır.  Kuşkusuz, bizlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en büyük mücadelesi; milletimizin hak ve hukukunu, inanç ve özgürlüklerini alaşağı etmek isteyenlere, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kastedenlere karşı olacaktır.

Her günümüzün, hayatın her alanında ramazan ayının rahmetiyle; bayramların birleştiren, doğruluğa ve iyiliğe sevk eden maneviyatıyla geçmesini diliyorum. Anne babalarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın gözlerindeki ışık hiç sönmesin. Barışın ve kardeşliğin hakimiyeti ve Allah'ın izni ile tüm zorlu engelleri aşacak güç yine bizdedir. Büyümek ve yenilenmek; kalkınan, bağımsız bir ülkeyi yaratmak için gerekli her değere sahip olduğumuzu unutmamalıyız. Birbirimize kenetlenerek hedeflerimize bir bir ulaşacağız. Ve diliyorum ki; daha nice bayramları milletimizle birlikte  gönül gönüle karşılayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm İslam aleminin ve milletimizin bayramını yürekten tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.