Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar'dan ortak akıl vurgusu

Hotar'dan ortak akıl vurgusu

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar iftar programında sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve akademisyenlerle buluştu. Hotar, “İzmir'in sahip olduğu potansiyeli kanalize edecek ve yönetecek ortak bir akla ihtiyacı bulunmaktadır” dedi. STK temsilcileri ve akademisyenlerle buluştu

  • Ege Postası
  • 21.06.2017 - 12:30

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar İzmir’de bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve akademisyenlerle buluştu. Karşıyaka Vilayet Evi’ndeki iftar programında konuşan Hotar, sivil toplum kuruluşlarının toplumun önemli bir aktörü olduğunu, üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin de ülkenin geleceğine ışık tuttuğunu söyledi. 

İzmir’in öneminden ve potansiyelinden bahseden Hotar, “İzmir her zaman öncü bir şehir olmuştur. Bu özelliklerini sanayinin, turizmin ve kente yeni bir vizyon kazandırmanın çabası için kullanmalıdır. İzmir de önemli ailelerinin ya da sanayicilerin çocukları şehir dışında ya da yurt dışında eğitim görmekte çoğunlukla da tekrar İzmir’e dönmemektedir. Böylece sanayiyi devam ettirecek ve geliştirecek gençleri İzmir’e kazandırmak ve onlara yeni imkanlar sunabilmek mümkün olmamaktadır. İzmir'in sahip olduğu potansiyeli kanalize edecek ve yönetecek ortak bir akla ihtiyacı bulunmaktadır. Bizler STK'lar, üniversiteler, iş adamları ve katkı vermek isteyen herkesin birlikteliğiyle bir model oluşturmak istiyoruz. Ve bu konuda hazırız. Desteğimizi isteyenlere ya da destek olmak isteyenlere ihtiyacımız var. İzmir'in dünyada ve Türkiye'de ses getirecek önerileri ve marka şehir olma yolunda çabaları çok önemli ve gereklidir” dedi.

Ramazan Ayı’nda yoksullara, yoksunlara ve ihtiyaç sahibi herkese daha da yakın ve yardımcı olmak gerektiğini de vurgulayan Hotar, “Yine bu özel günlerin ülkemize ve İzmir’imize katkı sağlayacak çalışmaların başlangıcına vesile olmasını yürekten temenni ederim. Hem katkılarınız için hem de katılımınızın için teşekkür ederim” diye konuştu.

Hotar ayrıca, üniversite rektörleri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının katıldığı buluşmayı organize eden Mehmet Karal’a da teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.