Dolar 32,5827
%0.21
Euro 34,8212
%0.45
Altın 2.411,710
%-0.87
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar'dan yoğun İzmir programı

Hotar'dan yoğun İzmir programı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar cumartesi günü İzmir’in çeşitli ilçelerindeki programlara katılarak AK Parti teşkilatları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 28.11.2016 - 10:16

Öncelikle Aliağa İlçesindeki Aliağa Bayburtlular Derneğinin düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Sergisinin açılışına katılan Hotar açılışta 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimine ilişkin “15 Temmuz gecesi ülke olarak hain bir girişimi aziz milletimizin gücü ile atlattık. İradesiyle ve tavrıyla halkımız tankların gücünü yenmiş ve bu hain girişimi püskürtmüştür.” Dedi. 15 Temmuz gecesi 7 den 70 e herkesin topyekun ülkesinin birliğine sahip çıktığını belirten Hotar “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz devam edecek, milletimizin desteği ile terör belasından inşallah kurtulacağız.” Dedi. Sonrasında dernek üyeleri ve vatandaşlarla birlikte sergi alanını gezen ve fotoğrafları inceleyen Hotar “Aziz şehitlerimizin anısını hiçbir zaman unutmayacak, milletimizin birliğini ve beraberliğini muhafaza etmek için çalışacağız.” Dedi. 

Aliağa’da ki programından sonra Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası temel atma töreni için Bergama’ya giden Hotar teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Temel atma töreninin gerçekleşmesi sırasında konuşma yapan Hotar “AK Parti iktidarları ile herkes için ulaşılabilir, nitelikli, sürdürülebilir ve güçlü sağlık politikası izlenmektedir. Gerçekleştirdiğimiz dev projeler ile dünya da birçok ülke bizi örnek alıyor. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun politikalar üretmek için çalışıyoruz.” Dedi.

Hotar İzmir’in bir sağlık kenti haline dönüştüğünü vurgulayarak “Ek Hizmet binamızın temelini attık, inşallah kısa zaman içinde hizmete de açacağız. Bergamalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.