Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.429,280
%-0.03
Bist-100 9.710,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar saha çalışmalarına teşkilat turu ile başladı

Hotar saha çalışmalarına teşkilat turu ile başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar İzmir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Referandum sürecine sıkı bir hazırlık yapan AK Parti teşkilatlarını ziyarette bulunan Hotar, teşkilat mensupları ile 'evet' çağrısında bulundu. Hotar saha çalışmalarına başladı

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 12:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar İzmir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Referandum sürecine sıkı bir hazırlık yapan AK Parti teşkilatlarını ziyarette bulunan Hotar, ilk olarak AK Parti Güzelbahçe İlçe başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla referandum sürecine ilişkin toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sırasında İlçe Başkalığının çalışmaları ve referandum sürecine hazırlığı tartışılarak; bu süreçte yapılması gereken çalışmalar planlandı. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Hotar, basın mensupları ile de bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Güzelbahçe ziyaretinin ardından AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığını ziyaret eden Nükhet Hotar’ı teşkilat mensupları ve vatandaşlar büyük bir ilgiyle karşıladı. Narlıdere İlçe Başkanlığında AK Parti teşkilatlarının referandum çalışmalarına başladığını belirten Hotar şu sözleri kaydetti:

“Ülkemizin bekası için gece gündüz demeden çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile çok daha demokratik, çok daha istikrarlı ve güçlü bir Türkiye var olacaktır. Bu süreçte bizlere düşen görev vatandaşlarımıza bu sistemi doğru anlatabilmek. Ancak elbette milletimizin verdiği karar her zaman başımızın üstündedir. Biz milletimizden başka hiçbir gücü tanımayız.”

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığında teşkilat mensupları ile referandumda “EVET” çağrısında bulunan Hotar, AK Parti tarafından oluşturulan Evet Kitapçığını da tanıttı. Kitapçıkta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin faydalarının yer aldığını belirterek “  Anayasa değişiklik teklifimiz kapsamında kabul edilen 18 maddemizin yer aldığı bu kitapçık, neden evet dememiz gerektiğini gayet iyi açıklıyor. Hızlı ve etkili icraatlar için, güvenli ve huzurlu bir Türkiye için evet diyoruz. Bilindiği üzere Gazi Meclisimizde 339 oyla kabul edilen Anayasa değişikliği teklifimiz dün itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sunuldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Allah’ın izniyle onayladığı anda biz sahada vatandaşlarımızla beraber, güçlü ve yepyeni bir Türkiye için beraber olacağız.” Dedi. Ardından teşkilat mensupları ile hatıra fotoğrafı çektiren Prof. Dr. Nükhet Hotar Anadolu Ajansının İzmir ve ülke gündemine dair sorularını yanıtladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.