Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar: Siz 'evet' derseniz eşleriniz de der

Hotar: Siz 'evet' derseniz eşleriniz de der

AK Parti Araştırma ve Geliştirme Sorumlu (ARGE) Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Aydın'da AK Partili kadınlarla bir araya geldi. Hotar, burada kadınlara, "Siz 'Evet' derseniz evdeki eşleriniz de size bakarak mutlaka 'evet' diyecektir" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2017 - 16:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş'ın organize ettiği Garpark Konferas Salonu'nda yapılan 'Kadınlar Soruyor' programına katıldı.

Hotar'ı AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer yalnız bırakmadı. Hotar kadınlara yaptığı konuşmada ülkenin 16 Nisan'da çok önemli bir sınavdan geçeceğini belirtip, "Halk oylamasıyla, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili sandık başına gideceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, 2007'lerde halkın seçtiği bir süreç ile başladı. Şimdi de bunun devamı gelecek. Geçmiş yıllarda ülkemizin bir gecede yarı yarıya fakirleştiğini hepimiz hatırlamak zorundayız. Ülke olarak artık bu süreçleri yaşamak istemiyoruz. Bunu istemediğimiz içinde yeni bir hükümet sistemi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni halkımızın yani sizlerin onayına sunan bir çalışma içine girdik. MHP'nin de desteği ile Meclis'ten geçirdik. Devlet Bahçeli adı gibi bir devlet büyüğü ve partiler üstü düşündü. 'Ülkemizin bekası geleceği için önemli bir adım' diyerek bizimle birlikte hareket etti" dedi.

"KİMLERİN 'HAYIR' DİYECEĞİNE İYİ BAKIN"

Hotar, "Terör örgütleri video çekerek 'Hayır' oyu kullanmaları için çalışıyorlar. Biz bunları ibretle izliyor ve sizlerin dikkatine sunmak istiyoruz. Aynı şekilde 15 Temmuz'da FETÖ darbe girişiminde 250'ye yakın şehidimiz ve 2 binden fazla gazimiz oldu. Bu kalkışmayı yapanlarda 'hayır' verin diyor. Sizin sağduyulu olmanızı istiyorum. Maddeleri okumuş, kafasına yatmamış olan bazı vatandaşlarımız 'hayır' oyu kullanacak. Tabiki onları bunlarla bir tutmuyoruz. Biz onların kararlarına saygılıyız. Kimlerin, 'hayır' dediğini de sizlere hatırlatmak zorundayız. Bu anlamda siz kadınlara çok büyük işler düşüyor. Eğer sizler kadınlar olarak referandumda 'evet' kararı verirseniz, eşlerinizde bu karar uyarak 'Evet' diyeceklerdir" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.