Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İBB başkan adaylığı iddiasına yanıt

İBB başkan adaylığı iddiasına yanıt

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olacağı iddiasına ilişkin, "Dedim ya beni benden çok düşünen var ama herkes işine baksın" dedi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2017 - 15:10

Başbakan Yıldırım, İngiltere'ye seyahati öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım İBB adaylığı iddiasına ilişkin, "Dedim ya beni benden çok düşünen var ama herkes işine baksın" dedi. 

Yıldırım şöyle devam etti:

Sayın Kılıçdaroğlu dün ne yazık ki grup toplantısında referandum sonuçlarıyla ilgili bildik açıklamalarına devam etti. Bir miras paylaşıma girdiklerinde düşündük ki yenilgiyi kabul etmişler ama yatıp kalkıp başa tekrar dönüyorlar.YSK bizim gözbebeğimiz bir kuruluştur. Dünyada örnek bir seçimi yapmış ve ciddi bir sorun olmadan bu seçimleri gerçekleştirmiştir.

Seçimlerle ilgili oylar çalındı iddiası var mıdı? Bir seçimin şaibeli olup olmamasıyla ilgili tek şey oyların sandığa yansıyıp yansımamasıdır. Sandık kurullarının hatalarını oy verenlere ceremesini çektirmeye hakkımız var  m? Ne önemi va? Önemi olan senin bastığın mühürdür. Öbür mühürlerin önemi yok. YSK üyelerimizi bizim en tecrübeli en prestijli hukukçularımızdır. Artık bu tartışmayı burada bitirme zamanı gelmiştir. 

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yapması gereken 2019 seçimlerinde nasıl başarılı olacağını düşünmesidir. Kampanya sürecindeki kuzu taktiği kısmen başarılı oldu. Yine ona dönebilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.