Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İbrahim Erkal'dan üzücü haber

İbrahim Erkal'dan üzücü haber

Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısı ile hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2017 - 17:11

Geçtiğimiz gün yaklaşık 2,5 saat süren ameliyatın ardından beyin ödemi gerilemeyen İbrahim Erkal'ın hayati tehlikesi sürüyor.

50 yaşındaki sanatçının tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı gününden bu yana tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan İbrahim Erkal'ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin gerilemediği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir" denildi.

"KANAMA DAHA ARAÇTA BAŞLAMIŞ"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yeğeni ile evli olan ve beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren İbrahim Erkal için dua istedi.

Batı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Mimaroba'daki kahvaltı etkinliğine katılan Akgün, "Aldığım bilgilere göre sağlık durumu ciddiyetini koruyor ne ilerleme ne gerileme var, stabil durumda. Herkesin duasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili sevenlerinden gelen telefonlarına sık sık cevap veren ve çok üzgün olduğu gözlenen Hasan Akgün, "Kendisinde yüksek tansiyon vardı. Doktorlara göre kanama daha araçta iken başladığı yönünde. Aksi takdirde böyle bir denge kaybı, düşme olmaz şeklinde. Umutla iyileşmesini bekliyoruz. Öğleden sonra tomografisi çekilecek. Kritik durumu devam ediyor. Allah'tan ümit kesilmez böyle çok hastalar gördük iyileşeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.