Dolar 32,5045
%0.29
Euro 34,5642
%0.2
Altın 2.500,190
%0.68
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İDT'den 'Ermişler ya da Günahkarlar'

İDT'den 'Ermişler ya da Günahkarlar'

İzmir Devlet Tiyatrosu, 30. Uluslararası İzmir Festivali'ne gerilim, polisiye ve gizem yazarı Anthony Horowitz'in tek oyunu "Ermişler ya da Günahkârlar" ile katıldı. 

  • Ege Postası
  • 10.06.2016 - 11:40

İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi'nde sahnelenen oyun Barış Erdenk'in yorumu, Cemalettin Çekmece (Dr. Farquhar), Tamer Yılmaz (Styler) ve Canan Erener Şen'in (Hemşire Plimpton) usta oyunculuğu ile Festival izleyicilerini etkiledi. Dekorlarını Emre Satı'nın, kostümlerini Medina Yavuz'un, ışık tasarımını Zeynel Işık'ın, müziğini Orhan Enes Kuzu'nun ve hareket düzenini Sibel Erdenk'in yaptığı oyun ayakta alkışlandı.

Horowitz'in son derece zeki bir kurgu ve ince bir mizahla kaleme aldığı oyun, insanlığın iyi ile kötü arasındaki ilişkisine dayanan yönünü gerilim dolu bir atmosferde tartışıyor. Bir yazar olan Mark Styler, son romanının kahramanı seri katil Easterman'ı görebilmek için Suffolk'daki suçlu akıl hastanesine gelir. Ancak bunu başarması kolay olmayacaktır. Styler, akıl hastası bir katilin iç dünyasını anlamaya çalışırken kendisinin karanlıkta kalmış yönleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Gösterildiği tüm ülkelerde büyük başarı kazanan oyunun, önümüzdeki sezon Devlet Tiyatrosu sahnelerinde gösterilmeye devam edeceği bildirildi.

30. Uluslararası İzmir Festivali, 14 Haziran Salı günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacak Pako Pena Flamencura ile devam edecek. Gösterinin biletleri Biletix'den alınabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.