Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İESOB Kariyer Havuzu'nu tanıttı

İESOB Kariyer Havuzu'nu tanıttı

İzmir Valiliği'nin öncülüğünde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve kentteki meslek örgütleri ile pek çok kuruluşun katkılarıyla gerçekleştirilen 4. İstihdam Fuarı'na özellikle gençler büyük ilgi gösterdi. 

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 11:45

İş arayanlarla işverenleri aynı platformda buluşturan İstihdam Fuarı'nda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası (İTKO) da stant açarak gençlere yönlendirmelerde bulundu.

Birliğin standında katılımcılara İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Özel İstihdam Bürosu Resmi İnternet Sitesi olan www.kariyerhavuzu.net hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. İzmir Birliği'nin standında iş arayanlara kariyerhavuzu.net hizmetlerinden yararlanmaları, önerilirken, ücretsiz olarak hizmet verilen işverenlerden de aradıkları vasıfta elemanı kolaylıkla bulabilmeleri için siteye kayıt olmaları istendi. 

Kariyerhavuzu.net'te kişisel ve firma bilgileri düzenlenerek, eğitim bilgileri, iş tecrübeleri, CV oluşturma, firmaların sektörel bilgileri hazırlanıyor, iş arayanlarla iş talep edenler biraraya getiriliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.