Dolar 32,5104
%-0.11
Euro 34,7859
%-0.23
Altın 2.423,890
%-0.26
Bist-100 9.742,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki asker kardeşin tatili acı bitti

İki asker kardeşin tatili acı bitti

Muğla'nın Ula İlçesi'nde denize giren aynı birlikte görevli asker kardeşten 25 yaşındaki Mesut Çıldır boğularak hayatını kaybederken, ağabeyi astsubay 27 yaşındaki Hasan Hüseyin Çıldır ise sahildeki tatilciler tarafından kurtardı.

  • Ege Postası
  • 07.07.2017 - 09:14

Olay Akyaka Mahallesi Mendirek Mevkii'nde meydana geldi. Denizli'de görevli uzman çavuş Mesut Çıldır izne ayrılarak Yatağan Bozüyük Karakolu'nda görevli ağabeyi astsubay Hasan Hüseyin Çıldır'ı ziyarete geldi. İki kardeş öğleden sonra denize girmek için Mendirek Sahili'ne geldi. Akşam saatlerinde yüzmeye başlayan kardeşler akıntıya kapıldı.

Denizde çırpınan kardeşleri gören sahildekiler suya atlayarak kardeşleri kurtarmaya çalıştı. Vatandaşlar Hasan Hüseyin Çıldır'ı denizden çıkartırken, suda kaybolan Mesut Çıldır'a ulaşamadı. 

İhbar üzerine gelen Sahil Güvenlik ve cankurtaran ekipleri denizde bir süre dalış yaptıktan sonra Mesut Çıldır'ın cesedine ulaştı. Boğulmak üzereyken kurtarılan Hasan Hüseyin Çıldır ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Mesut Çıldır'ın cenazesi ise Muğla Yerkesik Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.