Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8587
%0.36
Altın 2.492,220
%0.31
Bist-100 9.704,00
%1.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki bakandan yoğun İzmir programı

İki bakandan yoğun İzmir programı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, açılış ve temel atma törenleri ve partililerle buluşmak üzere Çarşamba günü İzmir'e gelecek. İki Bakan'ın farklı ilçelerde gün boyu etkinliklere katılacak. Gün boyu farklı ilçelerde etkinliklere katılacaklar

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 09:49

İzmir Çarşamba günü iki Bakan'ı ağırlayacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Veysel Eroğlu, ilk ziyaretini Menderes Belediyesi'ne yapacak. Ziyaretin ardından DSİ tesisi temel atma törenine katılacak olan Bakan Eroğlu, orman mahallelerinde yaşayanlarla buluşup, Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi sertifikaları ve fidan dağıtım töreninde yer alacak. Bakan Eroğlu, daha sonra Gaziemir İlçesi'ndeki Fuarİzmir'e geçip, Marble Uluslararası Mermer, Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın açılış törenine katılacak. Yoğun program kapsamında Eroğlu, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde de ziyaretlerde bulunup temel atma ve fidan dağıtım törenlerine katılacak.

İzmir’e 2 Tesis Kazandırılıyor

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 22 Mart Çarşamba günü saat 09.30’da Menderes Belediyesi Amfi Tiyatro Salonu’nda düzenlenecek temel atma merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek 13 milyon lira yatırım bedelli Menderes İlçe Merkezi ile Mahalleleri 1. Kısım Taşkın Koruma Tesisinin temelini atacak. Ayrıca 10 aileye gelir getirici tür, 6 aileye ise Orköy sertifikası verecek.

Daha sonra Ödemiş’e geçecek olan Prof. Dr. Eroğlu saat 14.00’te Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenecek temel atma merasimde DSİ tarafından inşa edilecek Rahmanlar Sulaması’nın temelini atacak. Ayrıca 10 aileye gelir getirici tür, 3 aileye ise Orköy sertifikası verecek.

Ödemiş’in ardından Kiraz’a geçecek olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu saat 16.00’da Kiraz Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek sertifika dağıtım merasiminde 10 aileye gelir getirici tür, 3 aileye ise Orköy sertifikası verecek.

Son olarak 17.30’da Beydağ Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek sertifika dağıtım merasimine iştirak edecek olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada ise 10 aileye gelir getirici tür, 3 aileye ise Orköy Sertifikası verecek.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesisler ile 14 bin 940 dekar zirai arazi suya kavuşacak. Ayrıca Menderes İlçe Merkezi ile Dereköy, Görece, Özdere ve Gümüldür Mahalleleri taşkın zararlarından korunacak.

11 Bin 500 Fidan Vatandaşlara Ücretsiz Olarak Dağıtılacak
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca bu 4 ilçede zeytin, fıstık çamı, ceviz, mavi servi, kara servi ve defne fidan türlerinden oluşan toplam 11 bin 500 adet fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.

BAKAN KAYA HUZUREVİ AÇACAK
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın ise programı Torbalı İlçesi'ndeki huzurevi açılışıyla başlayacak. Daha sonra partililerle buluşacak olan Bakan Kaya, yine Torbalı'daki Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışını yapacak. İzmir Valiliği'ni de ziyaret edecek olan Bakan Kaya, Karabağlar İlçesi'ndeki huzurevinin açılışının ardından partililerle bir araya gelecek. Bakan Kaya ilerleyen saatlerde İzmir Valiliği tarafından hazırlanan 'Gönül Elçileri Programı'na katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.