Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki Başkandan tansiyonu düşüren açıklamalar!

İki Başkandan tansiyonu düşüren açıklamalar!

CHP Karşıyaka’da delege seçimi mesaisi tamamlandı. Genel anlamda ilçe yönetimi destekli beyaz listeler ile muhalefetin mavi listelerinin yarıştığı seçim sonrası İlçe Başkanı Yıldırım ile muhtemel  aday, Eski Başkanı Türsen’den sosyal medya üzerinde karşılıklı tansiyonu düşüren açıklamalar geldi İki Başkandan tansiyonu düşüren açıklamalar!

  • Ege Postası
  • 08.10.2017 - 19:45

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de bugün yapılan delege seçimleri sonrası sona yaklaşırken, Karşıyaka’da Dedebaşı, Zübeyde Hanım, Latife Hanım ve Şemikler mahallelerinde kurulan sandıklarla sonlandı.

Karşıyaka’da yapılan delege seçimlerinde ilçe yönetimi destekli beyaz listeler ile muhalefetin mavi listeler yarıştı. Bugün yapılan delege seçimlerinin ardından CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile adı ilçe başkanlığı adaylığı için geçen Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cihan Türsen’den  sosyal medya hesapları üzerinden önemli mesajlar geldi.

YILDIRIM “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Sosyal medya hesabından mesaj veren Başkan Yıldırım, “Bugün Karşıyaka’da gerçekleşen seçimlerde delege seçilen arkadaşlarımın tamamını kutluyorum. Karşıyaka'da bugün şölen havasında geçen seçimler neticesinde kazanan CHP ve Karşıyaka örgütü olmuştur. Beyaz da bizim mavi de bizim turuncu, kırmızı, sarı ve pembe de bizim çünkü biz büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

“SÖZ ARTIK DELEGEDE”

Yıldırım gibi sosyal medya hesabından açıklama yapan Türsen de “CHP Karşıyaka’da mahalle delege seçimleri tamamlandı. Artık söz delegelerde… Çok onurlandık ki, parti içi demokrasinin işletilmesine, belediyenin üyelerin seçme ve seçilme özgürlüklerini engellemesine karşı eleştirilerimiz ve tepkilerimiz ile seçim sürecine damgamızı vurdu. Ayrıca muhalefet, tahminlerin üstünde delege sayısına da ulaştı. Bu ilkelerde buluşan olan kongre delegelerimiz, sonuçları irdeleyecek ve katılımcı yöntemle yeni süreç için tavrını, adaylarını belirleyecek. Seçilen Kongre Delegelerini ‘sürü hesabı’ ile değerlendirenlere karşı, bu delegeler yüreklerini tepkisini ortaya koyacaktır. Tek istemimiz (ne acıdır ki), delegelerin oy kabininde özgür bırakılmaları” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.