Dolar 32,3412
%0.19
Euro 35,0889
%-0.27
Altın 2.239,390
%-0.18
Bist-100 8,79
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki çocuk annesi 2 yıldır kayıp

İki çocuk annesi 2 yıldır kayıp

İzmir’in Bergama ilçesinde, iki yıl önce gece vakti evinden çıkan iki çocuk annesi 27 yaşındaki kadından iki yıldır haber alınamıyor. 

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 12:31

Bergama'da 10 Nisan 2015 tarihinde Selçuk Mahallesi'ndeki evinden saat 3.30 sularında çıkan Fatma Odabaş (27), bir daha evine geri dönmedi. Fatma Odabaş'ın eşi Veysel Odabaş durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. Arama çalışmaları sırasında iki çocuk annesi kadının gideceği yerlere de bakıldı ancak Fatma Odabaş iki yıldır bulunamadı. Olay günü evde gelini ve iki torunu ile birlikte olduğunu ifade eden kayınvalide Sarıgül Odabaş (46), üç kişinin eve zeytinyağı almaya geldiğini anlattı. 

Gece kalktığında gelinini göremediğini ifade eden Odabaş, "3 kişi evimize zeytinyağı satın almak için geldi. Zeytinyağının tadına bakıp beğenerek satın alıp parasını gelinime verdi. Ben de gelinime 'Az para aldın kızım normalde bir bidon zeytinyağı bin TL'ye satıyoruz' dedim. Gelinim de 'anne ne bileyim haberim yoktu bu parayı verdiler' dedi. Biz gelinimle eve girdik, yemeğimizi yedik. Akşam olunca da eşim ve oğlum eve geldiler. Olayı eşime anlattım. Eşim bana ne kadar para verdiklerini sordu. Ben de gelin parayı aldı hesabı o yaptı, kağıtta yazılı dedim. Eşim bana biraz kızdı söylendi; ama gelinim Fatma’ya sesini çıkarmadı. Daha sonra ailecek hep birlikte çayımızı içtik, oturduk sohbet ettik. Gece olunca da herkes odasına çekildi, yattı. Gece saat 03.20'de kalktım baktım gelinim Fatma evde yoktu. O gün 6 aylık olan küçük torunum bugün 2.5 yaşında. Eşim ve ben torunlarımıza bakıyoruz. Daha yaşları çok küçük ve bir şey anlamıyorlar. Gelinimin bir an önce bulunması için yetkilerden yardım bekliyoruz” dedi.

Kayıp kadın Fatma Odabaş’ın kayınpederi Hasan Odabaş (55) ise jandarmaya haber verilmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Olay gecesi saat 03.20 gibi eşim beni uyandırdı. Gelinimiz Fatma’nın evde olmadığını söyledi. Oğlum ile ikimiz evin çevresini dolaştık baktık ama bir şey bulamadık. Evimiz biraz şehir merkezine uzak. Kalktık ve şehir merkezine gittik. Bir şey bulamayınca eve geri döndük. Cep telefonunu birkaç defa aradık telefon çalıyordu ama açan olmadı. Oğlum Veysel de aradı eşini ama onun telefonuna da cevap vermedi. Eve geldikten sonra arabamı oğluma verdim gelinimin ailesinin yaşadığı Sarıdere Mahallesi'ne kadar gitmiş bakmış orada da bulamayıp eve geldi. Olayı Jandarma ekiplerine bildirdik."
İlçe Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre, kayıp Fatma Odabaş’ın bulunması ile ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.