Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Yönetimi acil toplanıyor!

İl Yönetimi acil toplanıyor!

CHP İzmir İl yönetim kurulu Çarşamba günü  olağan üstü toplanmak için düğmeye bastı. CHP İzmir İl Yöneticisi Şirin Akgül'ün İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İl yönetim kuruluna Çarşamba günü acil toplanma çağrısında bulundu. İl yönetimi Akgül'ün bu talebine yeşil ışık yaktı.  O yönetici talep etti

  • Ege Postası
  • 18.09.2017 - 20:15

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- Hafta sonunda yapılan delege seçimlerinde yaşanan olaylar ve çıkan tartışmaların ardından gelen şikeyetlerin ve itirazların artması üzerine  İl Yöneticisi Şirin Akgül, Yönetimden olağan üstü toplantı önerisinde bulundu. Akgül'ün toplantı talebi diğer il yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul edildi. Bunun üzerine Yönetim Kurulu üyeleri İl Başkanı Asuman Ali Güven'den  toplantı talebinde bulunuldu. Bu talep üzerine  Güven'in şehir dışında olacağı bilgisini verdi.  İl yönetimin olağan toplantı kararı alması durumunda topalantıyı yönetmesi için  İl Sekreteri Birgül Değirmenci'yi yetkilendirdiği  öğrenildi. 

GÜNDEM ÖRGÜTTEN GELEN SORUNLAR 

İl yönetiminin toplanma nedenleri başında yapılan itirazların acil görüşülmesi olduğu iddia edildi. Özllikle Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı ve Karabağlar'dan gelen itirazların görüşülmesi bekleniyor.

BAŞKAN GİRESUNDA GİDECEK

İl Başkanı Asuman Ali Güven'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Giresunda yapılacak fındık yürüyüşüne ve ardından mitinge katılmak üzere yarın akşam yola çıkacağı, Çarşamba günü ise mitingde Genel Başkan Kılıçdaroğlu  ile olacağı ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.