Dolar 32,3373
%0.18
Euro 35,1065
%-0.22
Altın 2.235,760
%-0.35
Bist-100 8,73
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'den İzmir mitingi

İnce'den İzmir mitingi

Referandum sürecinde alanın 'hayır' cephesinde en aktif isimlerinden biri olan CHP'nin potansiyel genel başkan adayları arasındaki Yalova Milletvekili Muharrem İnce İzmir'de miting yapacak. Tarih, saat ve yer kesinleşti. Tarih,saat ve yer kesinleşti...

  • Ege Postası
  • 28.03.2017 - 08:04

SERCAN AVCI/HABERSERVİSİ – 16 Nisan'daki referandum öncesinde partilerde propaganda çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

‘Hayır’ cephesinde, kampanyanın ana omurgasını oluşturan CHP'de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dışında vatandaşta karşılığı olan bazı isimler il il gezerek propaganda sürecine destek oluyor.

Süreçte daha önce İzmir'e  gelen ve 16 Nisan'a kadar yeniden gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu dışında, eski Genel Başkan Deniz Baykal da İzmir'e gelerek vatandaşla 'hayır' toplantısında buluşmuştu.

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener de geçtiğimiz haftasonu Gündoğdu Meydanı'nda miting gerçekleştirmiş, 'hayır' mesajları vermişti.

İNCE 30 MART'TA İZMİR'DE

Alanın 'hayır' cephesinde en aktif isimlerinden biri olan CHP'nin potansiyel genel başkan adayları arasındaki Yalova Milletvekili Muharrem İnce, otobüsle  il il miting turlarını sürdürürken, sürpriz bir gelişme yaşandı.

29 Mart'ta Manisa'da üç ilçede seçmene hitap edecek olan İnce'nin referandum ajandasına İzmir'de dahil oldu.

İnce, 30 Mart Perşembe İzmir'e gelecek. İnce, saat 18:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyecek, otobüsten İzmirlilere seslenecek. İnce meydanda bulunan  Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak.

İl Başkanı Asuman Ali Güven'in bilgisi dahilinde gelişme yaşanırken, il başkanlığı İnce'nin mitingiyle ilgili duyuru afişlerini acil şekilde bastırmaya başladı. 

GÜN İÇİNDE FARKLI PROGRAMLAR

30 Mart'ta gün içinde farklı programların da yapılması planlanıyor. İnce'nin ekibi, İl Başkanı Güven'le istişare içinde olacak ve 18:00'daki miting öncesi gerçekleşecek programları netleştirecek. Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre İnce'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etmesi bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.