Dolar 32,3363
%0.17
Euro 35,1823
%0
Altın 2.245,710
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce İzmir'e gelecek mi'

İnce İzmir'e gelecek mi'

Alanın 'hayır' cephesinde en aktif isimlerinden biri olan CHP'nin potansiyel genel başkan adayları arasındaki Yalova Milletvekili Muharrem İnce, otobüsle il il miting turlarını sürdürürken, İzmir'e gelip gelmeyeceği merak konusu. Otobüsle il il gezerek 'hayır'ı anlatıyor

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 09:26

EGE POSTASI - ‘Hayır’ cephesinde, kampanyanın ana omurgasını oluşturan CHP'de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dışında seçmende karşılığı olan bazı isimler il il gezerek propaganda sürecine destek oluyor.

Daha önce kente gelen ve 16 Nisan'a kadar yeniden gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu dışında, eski Genel Başkan Deniz Baykal da İzmir'e gelerek İzmirlilerle 'hayır' toplantısında buluşmuştu.

Alanın en aktif isimlerinden biri olan CHP'nin potansiyel genel başkan adayları arasındaki Yalova Milletvekili Muharrem İnce, otobüsle  il il mmiting turlarını sürdürürken, İzmir'e gelip gelmeyeceği merak konusu.

29 MART MANİSA, 30 MART BOŞ BIRAKILDI

İnce'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İnce 29 Mart'ta Manisa'ya gelecek. Manisa'da gün boyunca 3 ilçede çalışma yapacak. İnce'nin kurmayları 30 Mart'ı boş bıraktı. İzmir İl Örgütü'nden bir talep gitmesi halinde İnce 30 Mart'ta İzmir'e gelecek. Edinilen bilgiye göre; İzmir'de bazı ilçelerden İnce'ye davet gitti ancak il başkanlığı bazında bir iletişim yaşanmadı, bu nedenle de İnce'nin İzmir mesaisi belirsizliğini koruyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.