Dolar 32,4834
%0.11
Euro 34,7439
%0.07
Altın 2.472,070
%0.4
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce o siyasetçiyi unutmadı

İnce o siyasetçiyi unutmadı

Olağanüstü kurultay sürecinde kendisine ilk imza ve desteği veren Tireli deneyimli siyasetçiyi unutmayıp ziyaret eden Muharrem İnce’yi ‘vefalı bir dost’ diye nitelendiren CHP Tire ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güngör, “Vefalı bir dost. İzmir’e geldiğinde bizi unutmadığı için çok sevindim. Güzel şeyler bunlar” değerlendirmesini yaptı. Güngör: 'Siyaset konuşmadık'

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 19:27

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP'li Suat İstanbul’un kızının düğününe katılmak için İzmir’e gelen Muharrem İnce, kentte sürpriz bir mesaiye imza atarak, Manisa’daki Üzüm Mitingi’ne gitmeden önce Tire’ye giderek, 2015 yılındaki olağanüstü kurultay için başlattığı imza hareketinde İzmir’den kendisine ilk desteği ve imzayı veren deneyimli siyasetçi Mustafa Güngör’ü ziyaret etti.

Kendisine destek ve imza veren partisinin Tire ilçe eski bakanı ve halen İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güngör’ü unutmayan ve vefa ziyaretinde bulunan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Tire’de Güngör ile yaklaşık bir saat geçirdikten sonra ilçeden ayrılıp Manisa’ya geçti.

VEFALI BİR DOST, BİZİ UNUTMADIĞI İÇİN SEVİNDİM

Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirten Mustafa Güngör ise vefaya büyük önem verdiğini belirterek, duygularını, “Vefalı bir dost. İzmir’e geldiğinde bizi unutmadığı için çok sevindim. Güzel şeyler bunlar” şeklinde ifade etti.

SİYASET KONUŞMADIK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı kurultayda rakip olan, imza hareketi başlatan ancak başarılı olamayan Muharrem İnce bir saat süren yemek ve görüşmesinde siyaset konuşmadıklarını, sadece ülkenin genel durumu üzerine hasbihal ettiklerini dile getiren Tire ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Güngör,

“Kendisi eski dostumuz. Üzüm mitingine gelmiş. Ancak benim biraderin torununun sünneti vardı cumartesi. Muharrem Bey beni çok sever. Mustafa abimin torununu göreyim beş dakika demiş ve uğramış. Siyaset konuşmadık. Sadece biraz Tire’yi konuştuk. Türkiye’nin durumunu biraz konuştu. Sonra yemeğe gittik. Genel siyasetten konuştu çok az” diye konuştu.

İLÇE BAŞKANI BENİM MUHATABIM DEĞİL

CHP Tire İlçe Başkanlığı’na aday olan ancak kısa süre içerisinde, ilçedeki delege seçimlerinde gördüğü sıkıntıları eleştirerek, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek ilçe kongresinde başkanlığa aday olmaktan vazgeçtiğini açıklayan Mustafa Güngör, bu konu üzerinde de bir şey konuşmadıklarını belirtti ve ekledi:

“Mevcut ilçe başkanı benim muhatabım değil. Ben onların siyasi büyüğüyüm. Onlar bizim siyasi kardeşlerimiz. Kimseyi hata yaptı diye görmedim. Siyaset uzun vadelidir. Her saat başı çok şey değişir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.