Dolar 32,4935
%0.14
Euro 34,7675
%0.13
Altın 2.488,800
%1.08
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnciraltı'nda konser hüsranı!

İnciraltı'nda konser hüsranı!

Nitelikli kültür sanat mekanları konusunda büyük bir sıkıntı yaşanan İzmir’de yapılan etkinlikler de çeşitli sebeplerden ötürü havada kalmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde İnciraltı’nda gerçekleşen bir konserde yaşanan manzara, İzmirli sanatseverlerin içini acıtırken, İzmir’in geldiği noktayı da gözler önüne serdi. Sanatçılar boş tribünlere söylüyor

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 11:55

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Kentte gerek yerel idare, gerekse merkezi hükümet eliyle yapılan onca kültür sanat yatırımına karşın, etkinlikler boş tribünlere gerçekleşiyor. Yaşanan acı manzaranın son örneği de dün İnciraltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gözlendi.

BOŞ TRİBÜNLERE KONSER VERDİ

Mavişehir Operası ve Karşıyaka Devlet Tiyatrosu Sahnesi’nin tartışmaları sürerken, İzmir’de yapılan onca yatırım havada kalmaya devam ediyor. Yaklaşık 4,5 milyon nüfusun yaşadığı kentte dev sanatçıların sahne aldığı büyük konserler haricinde izleyici sayısında son yıllarda yaşanan büyük düşüş dikkat çekiyor.

SEYİRCİDEN ÇOK GÖREVLİ VARDI

Dün akşam İnciraltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Ozan Çolakoğlu ve Orkestrası adeta boş tribünlere oynadı. Konser biletleri ücretsiz olan etkinliğe katılım sağlayan dinleyici sayısı tanıtımlar yetersiz kalınca 30’u geçmedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birçok konserin aksine etkinlik alanında boş kalan tribünler ise dikkat çekti. Konser veren Çolakoğlu’nun gelişmelerle birlikte moralsiz hali izleyenlerin gözünden kaçmazken, ayrıca etkinliğin ilerleyen dakikalarında konser alanında görevli personelin de tribünleri doldurmak amacıyla seyircilerin arasında yerlerini aldıkları gözlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.