Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İngilizce için doğru adres: Kanada Dil Okulları

İngilizce için doğru adres: Kanada Dil Okulları

Yabancı dil öğrenmek artık olmazsa olmazlardan biri. İngilizce biliyor olmanın bile yeterli olmadığı bir süreçteyiz. Bir dili anadil gibi konuşabilmek için okulda alınan eğitimler elbette yeterli olmuyor. Kurslarla ilerleme söz konusu olsa da bu konuda en iyi çözüm dil okulları oluyor. Özellikle söz

  • Ege Postası
  • 08.02.2017 - 15:44

İngilizce için Doğru Adres: Kanada Dil Okulları

Yabancı dil öğrenmek artık olmazsa olmazlardan biri. İngilizce biliyor olmanın bile yeterli olmadığı bir süreçteyiz. Bir dili anadil gibi konuşabilmek için okulda alınan eğitimler elbette yeterli olmuyor. Kurslarla ilerleme söz konusu olsa da bu konuda en iyi çözüm dil okulları oluyor. Özellikle söz konusu İngilizce öğrenmekse doğru bir seçim olabilir.

Dünyanın en yaşanılabilir ülkesi olarak kayıtlara geçen Kanada, resmen mutlu insanların buluşma noktası. Enerjisi, doğası ve kültür yapısı ile gözleri üzerine çekerken, gelişmiş ülkeler arasında eğitime en çok yatırım yapan ülke olarak da kayıtlara geçiyor. Özellikle dil eğitimi devlet denetimi altında olduğu için çok sayıda öğrenciyi kendisine çeken Kanada, İngilizceyi anadiliniz gibi konuşmak istiyorsanız ideal seçim olabilir.

Kanada’da Hangi Dil Okuluna Gitmeli'

Kanada dil okulları eğitim sistemi açısından oldukça zengin. Kaliteli bir eğitim sunarken, öğrencilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. Genel İngilizcenin yanı sıra, iş İngilizcesi ve yoğun İngilizce için doğru adres kesinlikle Kanada oluyor. Peki, Kanada’da hangi dil okuluna gitmeli'

Kanada’nın birçok kentinde dil eğitimi alınabilir. Ancak öne çıkanlar söz konusu olacaksa, başkent Ottawa, Toronto, Vancouver, Halifax, Montreal dil eğitimi için ideal şehirler. Türkiye’den giden öğrencilerin tercihi genel olarak Toronto ve Vancouver gibi Kanada’nın turistik yerleri oluyor. Resmi dil olarak İngilizcenin yanı sıra Fransızca da kullanılan farklı şehirlerde yeni bir dil daha öğrenebilirsiniz.

Kanada’da Nerede Konaklamalı'

Kanada dil okulları için başvuru yaptığınız yurtdışı eğitim danışmanlığı şirketleri, konaklama konusunda da bilgi verecektir. Eğer deneyimli ve köklü bir danışmanlık şirketine başvurduysanız, konaklama konusunda çok daha şanslı olabilirsiniz. ICES Turkey gibi alanında uzman danışmanlara sahip olan bir şirket, gidiş-dönüş uçak biletleriniz hakkında bile bilgi verir.

Asıl soruya dönecek olursak, dil eğitimi için Kanada’ya gittiğinizde genellikle aile yanında konaklama seçeneği sunulmaktadır. Bazı okullarda yurt konaklama seçeneği de mevcuttur. Elbette konaklama durumu eğitim ücreti üzerinde de etkili olacaktır. Aile yanında konaklama, kontrol edilen, güvenilir ailelerde olduğu için tedirgin olunmasını gerektirecek bir duruma neden olmaz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.