Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnşaat projelendirme aşamalarında desteğiniz Sigma Mühendislik

İnşaat projelendirme aşamalarında desteğiniz Sigma Mühendislik

İnşaat sektöründe deneyim son derece önemli olup aynı zamanda danışmanlık, proje yönetimi ve projelendirme de bir arada sunulduğunda uzun vadeli bir yatırım anlamına geliyor.

  • Ege Postası
  • 03.07.2017 - 13:17

Yatırımcının teknik konuların yanı sıra yatırım araçları ve projeleri konusunda da bilgilendirme özelliğine sahip olan ve otuz yılı aşkın süredir faaliyetine devam eden Sigma, yatırımın her aşamasında sizlere destek sunuyor. Mühendislik ve tasarımın yanı sıra projelendirme, proje yönetimi ve danışmanlık konularında da destek sunan Sigma Mühendislik Türkiye’nin her yerine desteğini sunmanın yanı sıra Orta Doğu ülkelerinde de adında söz ettirmeyi başarmış olan büyük bir firmadır.

Sigma Mühendislik Hizmetleri

Deneyimli kadrosu ve her daim kendini geliştiren yapısı ile müşterilerine kaliteli hizmeti sunmanın ayrıcalığını her projesinde yaşayan Sigma Mühendislik, tasarımlarında farklı bir bakış açısını sunarak hem kullanışlı ve kaliteli hem de maliyeti daha düşük olan yapıların inşasında size destek veriyor.

Sigma Mühendislik yeni ve eski yapı analizlerinden modellemelere kadar danışmanlık alanında hizmetlerini sürdürürken aynı zamanda risk yönetimi, raporlama, planlama ve bütçe gibi hayati önem taşıyan konularda da proje yönetiminin oluşturulmasını sağlar. Bunların yanı sıra mimari proje oluşumu,altyapı, restorasyon, güçlendirme mekanik ve elektrik projeleri ve statik projeler hakkında da oluşturduğu detaylı planlama ile inşa sürecinin temel biriminin planlamasını sağlar.İnşanız ister yeni yapı iste eski yapı olsun fark etmeksizin her türlü hizmeti alabileceğiniz sigmamuhendislik.com.tr adresi aynı zamanda restorasyonda da size destek sunar.

Sigma Mühendislik Çalışmaları

Sigma Mühendislik Türkiye’nin birçok farklı ilinde ve ilçesinde hem yeni yapılara hem de eski yapıların restorasyon ve güçlendirilme işlemi ile binalara hayat vermeyi sürdürüyor. Farklı birçok yapının hayata geçişinde etkili olan mühendislik sadece ülkemizde değil Uzak Doğu ülkelerinden de birçok farklı projeye imzasını attı. Firma hakkında detaylı bilgi almak ve firma tarafından bitirilen tüm projeleri incelemek için http://sigmamuhendislik.com.tr/ adresini tıklayabilirsiniz. Tüm çalışmaların yanı sıra firmanın çalışma şekli ve ihtiyacınız olan hizmet ile ilgili detaylı bilgilere bu adres yardımı ile ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.