Dolar 32,5255
%-0.07
Euro 34,8717
%0.02
Altın 2.437,850
%0.32
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş kalitesi ve özenli çalışması ile kaliteli sonuçlar Elma Matbaa ’da

İş kalitesi ve özenli çalışması ile kaliteli sonuçlar Elma Matbaa ’da

Kurulum amacı temiz işler verebilmek ve müşterilerin keselerini de düşünmek olan elma matbaa, kaliteli ve güler yüzlü elemanları ile matbaa sektöründe bir numaradır.

  • Ege Postası
  • 13.02.2017 - 13:05

Kurulum amacı temiz işler verebilmek ve müşterilerin keselerini de düşünmek olan elma matbaa, kaliteli ve güler yüzlü elemanları ile matbaa sektöründe bir numaradır. Hem kurumsal hem bireysel çalışmaları ile müşteri memnuniyetine önem verir. Yenilikleri takip eder ve her türlü eleştiriye büyük heyecanla ilgi duyar, değerlendirir. 21 yıllık tecrübe sayesinde uzman kadrosu ile işler yapılır. Takvim, broşür, ajanda, dergi, kitap tasarımı ve basımı gibi işlerin titizlikle hayata geçirildiği matbaalardandır.

Elma Matbaanın Hizmetleri

Spiralli ve spiral siz, aşınma göstermeyen özel deri kaplama ajandalar müşterilerin şimdiye kadar memnuniyetini kazanmıştır. Ajanda yaprakları özel elma matbaa çıkışlıdır. Takvimlerde ise masa takvimi, Sümen takvim, piramit takvim ve gemici takvim gibi birçok seçenek ile karşınıza çıkar. Takvimlerin yaprakları kuşe kağıdına basılır ve güneşten etkilenmez, dayanıklıdır. Katalog tasarımlarında elma matbaa talebe önem verir ve ihtiyaç doğrultusunda çalışır. Özellikle ciltlemede titiz davranır ve kağıt cinsini, ebatları, sayfa sayısını müşterinin arzusuna göre düzenler.

Matbaa Ürünlerinin Baskısı ve Kutulama İşlemleri

Elma matbaa bünyesindeki tüm makineler son teknoloji ürünleridir. Renk kayması ve mürekkep akması gibi durumlar söz konusu değildir. Müşterilerin sipariş ettiği her ürün için gerekli özen yüksek kalite basım ile gösterilir. Aynı zamanda ürünler sıradan bir şekilde paketlenip müşteriye sunulmaz. Kişiye ve firmaya özel kutu seçme özelliğini de elma matbaada görebilirsiniz. Şık tasarımlı kutular da ürüne uygun şekilde müşteriye teslim edilirken ürünün hasar almamasına önem verilir.

Promosyonlar ve Çeşitleri

Her müşteriye, yeni ya da devamlı, kişiye özel ya da fabrikalar için fark etmeksizin promosyonlar gönderilebilir. Siparişinize göre değişen hediyeler de elma matbaa tarafından karşılanır. Firmanıza özel kalemler, kişiye özel ajanda, bloknotlar, defterler ve takvimler titiz çalışma sonucu tüm müşterilere ayrı ayrı sunulur.

Matbaada Kullanılan Makineler

50x70 5 renk ofset baskı, 70x100 ofset baskı 5+ disp. Lak, spiral takma makineleri, 2 renk tampon baskı ve ciltleme makineleri, yarı otomatik serigraf boya baskı makineler ile hizmetteki kusur sıfıra yakın olur ve müşteri memnuniyeti ön plana çıkar. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.