Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşaret diliyle İstiklal Marşı

İşaret diliyle İstiklal Marşı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 96’ncı yılı tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Doğa Okulları farklı bir etkinlikle, engellilerle ilgili farkındalık yaratmaya çalıştı. Doğa okullarında farklı kutlama

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 11:38

EGEPOSTASI – Doğa Okulları, İstiklal Marşı’nın kabülünün 96’ncı yıldönümünü bu yıl sıra dışı bir etkinlikle kutladı.

Özellikle birlik ve beraberlik vurgusunun sıkça yapıldığı son dönemde, ulusal marşımız İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabul edilişinin 96. Yılı,  Ege Bölgesinde Bornova, Mavişehir 2, Mavişehir 3, Bergama, Aydın, Manisa, Söke, Nazilli, Balıkesir, Denizli Doğa Okulları kampüslerinde ortak etkinlikle ve görkemli şekilde kutlandı. Daha önce Türkçe öğretmenleri eşliğinde işaret dili eğitimi alan öğrenciler, kutlamalarda İstiklal Marşı’nı coşkuyla seslendirirken, işaret diliyle de söyledi. Doğa Okulları Bölüm Başkanı Hurihan Yıldırım önderliğinde, tüm Türkiye’deki okullarda da gerçekleşen törene sadece Ege kampüslerinden toplam 2.256 öğrenci katıldı. Oratoryoların da sergilendiği etkinlikleri öğrenci, veli ve öğretmenler beğeniyle izledi.

Okul yöneticileri, “İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümünü kutlarken, aynı zamanda işaret diliyle engellilerle ilgili de farkındalık yaratmayı amaçladık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.