Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşçilerden Başkan'a pastalı sürpriz

İşçilerden Başkan'a pastalı sürpriz

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye birimlerini ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı ve 2017 yılının tüm ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Temizlik işlerinde çalışan işçiler ise Başkan Selvitopu’na pasta sürprizi yaptılar.

  • Ege Postası
  • 30.12.2016 - 09:52

Başkan Selvitopu, yılbaşı kutlama maratonuna sabah erken saatlerde Gediz Şantiyesi’nde başladı. Sabah 07.30’da başkan yardımcıları ile birlikte şantiyeye  Selvitopu, çalışanların yeni yılını kutladı. Buradan sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne geçen Selvitopu’nun bir diğer adresi  yeri Karabağlar Eğitim Merkezi (KARBEM) oldu. Yaklaşık bin 400 öğrencinin ücretsiz eğitim gördüğü KARBEM’de sınıfları dolaşan Selvitopu,  öğrencilerle tek tek tokalaşarak başarılar diledi ve istedikleri bölümleri kazanmaları dileğinde bulundu.

Başkan Selvitopu'nun öğlen ikinci durağı Uzundere'de bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi oldu. Burada da işçilere seslenen Başkan Selvitopu, çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür etti. 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılının da zor geçeceğini belirten Selvitopu,  “2017 yılında ülkemizdeki kara bulutların dağılacağına inanıyorum. Onu da kaldıracak olan bizleriz. Bu kararlılık ve görüş toplumumuzda var. Cumhuriyet zor kuruldu ama temeli sağlamdır. Tüm sıkıntılara rağmen sonsuza kadar dimdik ayakta kalacaktır.” diye konuştu.

Toplu sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Selvitopu, bu görüşmeleri de kısa sürede sonuçlandırmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Belediyemizde belli bir ekonomik istikrarı yakaladık. Bunun devam etmesi gerekir. Bu sözleşmeyi de barış, kardeşlik ve dostluk içinde gerçekleştireceğiz dedi.

İŞÇİ ÖLÜMLERİ SON BULMALI

Belediye İş - 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara da yaptığı konuşmada işçi ölümlerine dikkat çekerek bir an önce bunların önüne geçilmesi gerektiğine değindi.

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu üzerinde “Karabağlar Belediyesi” yazan pastayı, temizlik şantiyesi çalışanı Yılmaz Mimtaş ile birlikte alkışlar arasında kesti.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.