Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İslami tatil

İslami tatil

 Daha çocukluktan başlar denize olan özlem. Su, mavi bir eğlencedir çoluk çocuk her yaştaki insan için.  Güneşin sıcaklığı ile ısıttığı günler, üzerinde yürüme imkanı bulduğunuz kum ile birleştiğinde tadına doyum olmayan anlar yaşatır.

  • Ege Postası
  • 28.02.2017 - 12:48

Yiyeceğimiz çeşit çeşit yemeklerin hayali doyurur karnımızı. Monoton işlerle geçirdiğimiz tüm sene içerisinde yeni yerler görme, deniz, kum, güneş bizi heyecanlandırır. Aylar öncesinden başlarız tatil planlarına hatta gideceğimiz yerin ayarlanmasına. Ailemiz ile geçireceğimiz güzel günlerin huzuru ile dolar içimiz.

 Tatil çoğumuza bunları hatırlatsa da bazılarımızı tedirgin edici durumlar söz konusu olabilir. Hayat anlayışı olarak bayan ve erkeklerin bir arada denize girdiği yerlerde denize girmek onlar için mümkün değildir. Bu onların tesettür anlayışına terstir.  Yedikleri yiyeceklerin ve içilen içeceklerin belli standartlara uygun olması önemlidir onlar için. Ya tatil hayali son bulacak ya da istenilen şartların sağlandığı yerler bulunacaktır. Bu şartlara uygun olarak hizmet veren İslami oteller konsept olarak muhafazakar kesimin tatil ihtiyacını karşılayacak tüm detayları düşünerek hizmet vermektedir.  Yapılan her şey İslami anlayış çerçevesinde yapılmaya çalışılmaktadır.  Tesettür otellerde bayan ve erkekler için ayrı olarak düşünülmüş havuz ve deniz imkanı hatta geçişlerinin bile farklı alanlardan yapılıyor olması tercih sebebi olabiliyor. Yemek yerken yediklerinizin ve içtiklerinizin helal gıda hassasiyeti gözetilerek sunulması damağınızda unutulmaz tatlar bırakıyor.  Alkolün hiç bulunmaması da çok büyük bir artı hedef kitlesi için. Mescit ve Cuma namazı imkanı da olmalı tabi.  Bunların yanında SPA,  sauna,  hamam, spor salonu, uygun eğlence imkanı,  gezi turları ve çocuklar için farklı etkinlikler gibi bir çok alternatif de çıkıyor karşımıza.

Hayalini kurduğumuz,  istediğimiz hassasiyetleri bize sunabilecek bir tatili nasıl bulabiliriz. Tek tek İslami otelleri bulmaya çalışmak çok zor olabiliyor. Teknolojinin de ilerlemesi bize çok fazla imkan sunuyor.  http://www.islamioteldetatil.com/ web sayfasına girdiğimiz de istediğimiz özellikleri taşıyan tüm İslami mekanları aynı sayfa içinde bulabilir, birbirleri ile kıyaslayabilirsiniz.  Aradığınız hemen hemen bütün tatil yörelerinde İslami otel bulma imkanınız var. Site içerisinde yer alan ücretsiz danışma hattı sayesinde öğrenmek istediğimiz her türlü sorunun cevabını öğrenebilirsiniz. Diğer faktörler kadar kalacağımız yerin kalitesi ve fiyatı da çok önemli.  Bu internet sayfasını ziyaret ederek istediğiniz lokasyonda, istediğiniz kalitede ve kendi bütçenize uygun tatil rezervasyonunuzu erkenden yaptırın erken rezervasyon indirimlerinden de yararlanabilirsiniz.

    Kişi kendi standartlarına ve hassasiyetlerine dikkat edildiği ölçüde rahat eder. Elbette ki otelin konforu, çalışanlarının güler yüzlü olması, nezaketi, mekanın temizliği, yemek çeşidi ve lezzeti de çok önemli. Siz isteyin bizlerde size en iyisini sunmak için gayret edelim.  En güzel anları yaşayabileceğiniz, ailenizle birlikte rahat edebileceğiniz tatili doyasıya yaşabilmek için İslami oteller tüm olanakları ile size hizmet veriyor.  İyi bir tatil hepimizin hakkıdır.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.