Dolar 32,5291
%-0.05
Euro 34,8039
%-0.18
Altın 2.434,360
%0.17
Bist-100 9.721,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifa etmezlerse ne olaca? AK Partili isimden açıklama

İstifa etmezlerse ne olaca? AK Partili isimden açıklama

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı istifası beklenen başkanlarla ilgili konuştu.

  • Ege Postası
  • 22.10.2017 - 20:44

Kanal 7'de konuşan AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

KURUMSAL TARAFIMIZ AĞIR BASAR

Yazıcı, AK Parti'de istifası beklenen belediye başkanları için, "Biz kurumsal yapıya son derece önem veren bir partiyiz. Bir defa, bakış açımız itibarıyla bizim siyaset tarzımızda millete hizmet etmek, milletin sorunlarını çözmek, önündeki engelleri kaldırmak, hayat standardını yükseltmek, ülkemizi dünya, milletler arenasında muasır medeniyet düzeyinin üzerine taşımak. Bugün şu pozisyondasın, yarın buradasın, öbür gün başka bir yerdesin. Biz başarıya odaklanmış bir siyasi partiyiz, kurumsal tarafımız ağır basar. Dolayısıyla bu süreçlerde ünitelerin hizmet üretimin beklenen hedeflere partiye taşımada gösterecekleri performans ve buna benzer ölçütler itibarıyla değerlendirmeler yapıyoruz, bu değerlendirmeler de önümüzdeki 2019’da yapılacak yerel seçimlerde bu alanlara yönelmiş eleştirileri vesaireyi de absorbe etmek amacıyla tasarruf ihtiyacı doğuyor, bu değerlendirmeleri yapıyoruz. O değerlendirmenin sonucu bu sözünü ettiğiniz belediye başkanlarımızla ilgili öyle bir görüş oluştu, bu da arkadaşlarımızla paylaşıldı." ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.