Dolar 32,5610
%0.15
Euro 34,9009
%0.68
Altın 2.432,800
%0
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifanın sebebi grev mi'

İstifanın sebebi grev mi'

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımı hizmetlerini yerine getiren İZDENİZ A.Ş.’de gelen flaş istifa kararı belediyede şok etkisi yarattı. İZDENİZ’de flaş ayrılık kararı

  • Ege Postası
  • 17.08.2017 - 10:47

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ A.Ş.’de genel müdür değişikliği yaşandı.

GENEL MÜDÜR GÖREVİ BIRAKTI
12 Temmuz tarihinde başlayan ve toplam 23 gün süren grevin ardından tartışmaların odağı haline gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde gelen istifa kararı farklı söylentileri de beraberinde getirdi. Uzun süredir şirketin başında bulunan Genel Müdür Salih Aslan görevi bırakma kararı aldı. İstifasını sunan Aslan’ın yerine ise genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Atılgan vekaleten getirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yapacağı detaylı değerlendirmenin ardından şirket yönetimiyle ilgili kesin kararını vereceği öğrenildi.

İSTİFANIN SEBEBİ GREV Mİ'

Gelişmelerin ardından farklı söylentiler beraberinde gelirken, istifa kararının geçtiğimiz ay yaşanan grevle ilgili olmadığı belirtildi. Yarın itibarı ile görevinden resmen ayrılacak olan Aslan’ın ailevi ve ekonomik gerekçelerle istifa ettiği ve ilerleyen süreçte özel sektöre dönmeyi planladığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.