Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ITB Berlin’de Karşıyaka tanıtıldı

ITB Berlin’de Karşıyaka tanıtıldı

Karşıyaka’yı turizmde dünya vitrinine taşımak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Avrupa'nın en büyük organizasyonlarından biri olan ‘ITB Berlin Turizm Fuarı’na katıldı. 8 Mart'ta kapılarını açan fuarda, Karşıyaka standını ziyaret eden ziyaretçilere broşürleri ve hediyeler dağıtıldı.

  • Ege Postası
  • 12.03.2017 - 09:18

Karşıyaka Belediyesi, 8 Mart’ta kapılarını açan ITB Berlin Turizm Fuarı’nda (Uluslararası Turizm Borsası Fuarı) Karşıyaka’yı tanıttı. Berlin Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin desteği ile fuara katılan Karşıyaka Belediyesi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 12 Mart'ta (bugün) sona erecek fuar kapsamında, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere, Karşıyaka’yı anlatan kitapçık, CD ve çeşitli hediyelik eşyalar dağıtıldı. Kentin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleri ile uluslararası çaptaki çalışmalar ön plana çıkarıldı.

TANITIM VE İŞBİRLİĞİ

‘12 Yıldız Şehri’, ‘Avrupa Diploması’, ‘Aktif Şehir’ gibi önemli ödül ve unvanlara sahip olan Karşıyaka’nın bir ‘Dünya Kenti’ olduğuna vurgu yapıldı. Yaklaşık 200 ülkeden gelen turizm profesyonelleri ve ziyaretçilere bir yandan Karşıyaka’nın tanıtımı yapılırken, diğer taraftan da uluslararası işbirliklerinin altyapısı hazırlandı. Yeni proje fikirlerinin geliştirilmesi, iş ortaklıklarının kurulması ve yatırımcıların kente çekilmesi için görüşmeler yapıldı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.