Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBAN istasyonunda şok eden olay

İZBAN istasyonunda şok eden olay

İZBAN Çiğli istasyonunda bir temizlik görevlisi, yolcuyu darp etti. Sosyal medyada da paylaşılan olay büyük tepki uyandırırken, İZBAN tarafından yapılan açıklamada "Bu davranış cezasız kalmayacak" denildi. İZBAN istasyonunda tepki uyandıran olay

  • Ege Postası
  • 01.08.2017 - 11:44

Alınan bilgiye göre, İZBAN Çiğli istasyonuna gelen bir yolcu ile temizlik görevlisi arasında çıkan tartışmada temizlik çalışanı yolcuyu darp etti. Zihinsel engelli olduğu bildirilen yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olay sosyal medyada da "Çiğli İZBAN istasyonunda özel bir çocuk görevli tarafından öldüresiye dövüldü" diye paylaşıldı ve büyük tepki uyandırdı. 

İZBAN'dan yapılan yazılı açıklamada, istasyonların temizliğinden sorumlu alt yüklenici firmada görev yapan bir çalışanın, Çiğli İstasyonu'nda bir yolcuya fiziki müdahalede bulunmasının üzüntüsünü yaşadıkları belirtildi.

CEZASIZ KALMAYACAK

Bu davranışın cezasız kalmayacağı dile getirilen açıklamada, "Alt yüklenici firmadan, çalışanın kurumumuzda bir daha görevlendirilmemesi, personelinin davranışları konusunda çok ciddi yaptırımları uygulaması istenmiştir. Süreci takip edeceğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.