Dolar 32,4930
%0.25
Euro 34,5866
%0.27
Altın 2.480,800
%-0.1
Bist-100 9.585,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZDENİZ grevini böyle isyan ettiler

İZDENİZ grevini böyle isyan ettiler

18 gündür devam eden İZDENİZ grevi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu  grevin son bulması için dün Ankara’ya giderek temaslarda bulundu fakat olumlu bir sonuç çıkmadı.İzmir’de 18 gündür devam eden İZDENİZ grevine vatandaşlar imza kampanyası başlatarak mağduriyetlerini dile getirdi. İZDENİZ grevine böyle isyan ettiler

  • Ege Postası
  • 29.07.2017 - 13:45

Halit UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - Olumlu sonuç çıkmaması üzerine sosyal medaya’dan imza kampanyası başlatıldı.  change.org internet sitesinde başlatılan kampanya "İzmir vapur seferleri başlasın" başlığıyla İzmirlilere mail gönderilerek duyuruldu. 

Kritik toplantıdan sonuç çıkmadı

Kampanya’nın açıklamasında ise;

‘İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege`nin incisi, yaşanası şehir kavramlarını bu süreç içinde yok etti. Biz İzmirlilerin buna bir dur demesinin vakti geldi bu durumdan mağdur olan İzmir Halkını bu kampanyayı imzalamaya davet ediyorum.

Takdir edersiniz ki, Karşıyaka’da yaşayan, arabası olmayan insanların en rahat ulaşım aracı vapur. Hem trafik yoğunluğundan uzak, hemde vakit açısından zaman kazandırıcı bir ulaşım aracı. İzmir trafiği en kötü günlerini yaşarken bir ulaşım aracının kullanılamaması yaşanası bir kent için utanç kaynağı.

Lütfen kampanyayı imzalayın. Biz İzmirliler sesimizi çıkarmazsak bu süreç uzayarak gidecek. İzmir Büyükşehir Belediyesini bu sürecin çözümü için gereğini yapmaya, çalışanların hakkı olan bedelde orta yolu bularak bu mağduriyete son vermeye davet ediyorum’ diyerek İzmir Büyükşehir Belediyesine olan sitemlerini dile getirdiler.

MASADAN KALKTILAR

Bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZBELKOM bünyesinde dün gerçekleşen ve 3 saat süren son toplantıda greve nokta koyacak uzlaşmaya varılamamıştı. İZDENİZ A.Ş. çalışanlarını temsil eden Türkiye Denizciler Sendikası Genel Merkez yöneticilerinin de katıldığı görüşmede taraflar son kez tekliflerini sundu. İşçilere önerilen zam oranının sendika tarafından kabul görmemesi üzerine taraflar arasında masa başında anlaşma sağlanamamıştı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.