Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZİKAD 9 yaşında

İZİKAD 9 yaşında

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), kuruluşunun 9'ncu yılını Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen yemekli gece ile kutladı.

  • Ege Postası
  • 31.05.2017 - 12:43

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter ev sahipliğinde otelin bahçesinde gerçekleşen organizasyona, dernek üyesi kadınların yanı sıra eşleri de katıldı. Toplam 100 kişinin yer aldığı kutlamada, 5 yeni üyenin derneğe kabul töreni de yapıldı.

Serter, İzmir'in ilk iş kadını derneği olan İZİKAD'ın kurulduğu 2008 yılından bu yana güçlü ve etkin yönetim kadroları, komiteleri ve üyeleriyle bugüne kadar sağlam temeller üzerinde yükseldiğini, bugün ise teslim aldıkları bayrağı daha yükseklere taşımaya çalıştıklarını söyledi. Sürdürülebilir refah için kadın iş gücünün öneminin büyüklüğüne dikkat çeken Serter, "Bunun için toplumumuzda toplumsal cinsiyet eşitliğinin yerleşmesi ve Atamızın da bizlere öğütlediği gibi; bir toplumun ileriye gidebilmesi için kadın ve erkeğin bir arada çalışması gerekir. Başka bir dünya mümkün ve o dünyayı kadınlar ve erkekler elele vererek, birbirlerinin varlıklarına, birbirlerinin çeşitliliklerine, yeteneklerine saygı göstererek, farklılıkların zenginlik getireceğine inanarak birlikte yaratacaklardır" dedi.

Canlı müzik eşliğinde keyifli dakikaların yaşandığı gecenin sonlarına doğru 9'ncu yıl pastası kesildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.