Dolar 32,5391
%0.16
Euro 34,9551
%-0.05
Altın 2.456,730
%0.84
Bist-100 9.876,00
%1.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir 2017'ye böyle girdi

İzmir 2017'ye böyle girdi

Terör saldırıları nedeniyle konser ve etkinliklerin iptal edilmesinden dolayı yılbaşı gecesi sakin geçti.İzmir’de vatandaşların yeni yıla huzurlu ve güvenli girmesi için İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Alsancak’ta bulunan mekanlarda denetimde bulundu.  İzmir 2017'ye böyle girdi

  • Ege Postası
  • 01.01.2017 - 09:23

İzmir’de vatandaşlar yeni yıla coşkulu bir şekilde merhaba dedi. Eğlence mekanlarına akın eden ve kentim önemli noktalarında bir araya gelen vatandaşların dileği yeni yılda “barış” oldu. 

Foça 2017'ye böyle girdi

Çeşme yeni yıla huzurlu girdi


Yeni yıla girme sevinciyle eğlence mekanlarına ve kentin cazibe merkezlerinde bir araya gelen vatandaşlar yeni yıla girmeyi coşkulu bir şekilde kutladı. 2016 yılını geride bırakacağımız saniyelere geldiğimizde vatandaşlar hep bir ağızdan 10’dan geriye başlayarak 2017’ye merhaba dedi. 2017’nin 2016 gibi olmamasını temenni eden vatandaşlar yeni yılın mutluluk huzur ve barış getirmesini diledi.

ALAÇATI YENİ YILA SOKAK PARTİSİYLE GİRDİ

Son yılların gözde tatil merkezlerinden Çeşme Alaçatı, 2017'ye düzenlenen sokak partisi ile merhaba dedi. 

Bu yıl da Alaçatı'da sokakları İzmir, İstanbul ve Ankara'dan gelen eğlence severlerle doldu taştı. Yediden yetmişe yeni yılı karşılamak isteyenler restoranlara, barlara ve Alaçatı sokaklarına akın etti. Saatler 00.00'a yaklaştığında Alaçatı'da geri sayım başlarken yeni yılı eğlence severler coşkulu şekilde karşıladı. Gece boyunca yılbaşı süsleri ile donatılan sokaklar renklendi. Alaçatı'da zaman zaman elektriğin kesilmesi can sıksa da insanlar ateş başında eğlenmeye devam etti.

EMNİYET'TEN SIKI DENETİM

İzmir’de vatandaşların yeni yıla huzurlu ve güvenli girmesi için İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Alsancak’ta bulunan mekanlarda denetimde bulundu. 
İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Aslancak’ta bulunan eğlence mekanlarında denetim yaparak vatandaşların GBT sorgusu yapıldı. Yüzlerce polisin katıldığı denetimlerde her mekan teker teker kontrol edilirken kaçak alkol denetimi de yapıldı. Yılbaşı gecesinde yapılan denetimlerle vatandaşların yeni yıla huzurlu ve güvenli bir şekilde girmeleri amaçlandı.

YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜ

Suriye’deki iç savaştan kaçarak ailesiyle İzmir’e gelen İzzettin ve arkadaşları yeni yıla çalışarak girdi. Akranlarının eğlendiği ve sıcak yuvasında yeni yıl kutlaması yaparken İzzettin ve arkadaşları koro oluşturarak müzik ziyafeti verdi. 
Suriye’de ki iç savaştan kaçarak İzmir’e gelen sekiz yaşlarındaki İzzettin ve arkadaşları eve ekmek götürmek için yeni yıla çalışarak girdi. Kıbrıs Şehitleri Caddesinde dört arkadaşıyla birlikte çalışan İzzettin, eline aldığı iki değnek ve kovayla, vatandaşlara müzik ziyafeti verdi. İzzettin ve arkadaşlarının yeni yıldan dilekleri ise “barış” oldu.(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.