Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Adalet Kurultayı'na akın etti

İzmir Adalet Kurultayı'na akın etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çanakkale'de düzenlediği Adalet Kurultayı'na İzmir'den destek yağdı. Başta belediye başkanları olmak üzere, il ve ilçe örgütlerinin üyeleri, milletvekilleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili toplam dört gün sürecek kurultaya akın etti. İzmir Adalet Kurultayı'na akın etti

  • Ege Postası
  • 26.08.2017 - 11:44

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nin merakla beklenen Adalet Kurultayı Çanakkale ilçesinde bu sabaha saatlerinde start aldı.

Yaşamda adalet, eğitimde adalet, inançta adalet, medyada adalet, seçimde adalet, geçimde adalet, mahkemede adalet ve devlette adalet konularınının ele alınacağı dev kurultayda İzmirli partilier yine ön saflarda yer aldı.

Toplamda bin adet açadırın kurulduğu Eceabat’taki kamp alanın haricine İzmir'deki ilçe örgütleri açtıkları stantlar ile kendilerini gösterdi. 

İzmir'den katılımcı akını yaşanan Çanakkale ilçesine CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven başta olmak üzere, belediye başkanları ve milletvekilleri ile partinin ilçe örgütleri çıkarma yaptı. Kurultaya katılmak isteyen binlerce vatandaş da İzmir'den karayolu vasıtasıyla Çanakkale'ye bu sabah saatlerinden itibaren gitti. 

Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, PM ve YDK üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve örgütleri, gençlik ve kadın kolları örgütleri ile çok sayıda partili Çanakkale’deki kurultay öncesi birlik pozları verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.