Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de AK Partili gençler Kılıçdaroğlu'na 'evet' gazetesi yolladılar

İzmir'de AK Partili gençler Kılıçdaroğlu'na 'evet' gazetesi yolladılar

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yeni anayasa hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığını belirterek kargo yoluyla 'evet' gazetesi gönderdi. İzmir'de AK Partili gençlerden

  • Ege Postası
  • 07.03.2017 - 14:29

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, Konak Meydanı'nda toplandı. 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamasında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir radyo programında sarf ettiği sözlere tepki gösterilirken, gençlik kolları başkanı Adil Yüksel ve teşkilat üyeleri, Kılıçdaroğlu'nun yeni anasaya konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını savundu. Partili gençler, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve 16 Nisan'da referandum yoluyla oylanacak 18 madde hakkında detaylı bilgilendirme yazılarının yer aldığı 'evet' gazetesini kargo yoluyla CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderdi. Kalan gazeteler ise vatandaşlara dağıtıldı.

"Bilgi sahibi değil"

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, "Tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları anayasa değişikliği sürecinde 'evet' ya da 'hayır' olan fikirlerini halka arz etmek açısından sahada kendi propagandalarını yürütüyorlar. Biz de AK Parti olarak, MHP ile teklif ettiğimiz anayasa değişikliğini referandumundan evet sonucu çıkması için kendi fikirlerimizi beyan etmekteyiz. Dün CHP liderinin bir radyo programında yaptığı konuşmada fark ettik ki, genel başkan 'hayır' dediği anayasa değişikliğinin içeriği hakkında bilgi sahibi değil. Biz özellikle AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları olarak, Sayın Genel Başkanın da İzmir milletvekili olması ve İzmir'in de bir demokrasi kenti olması nedeniyle tepkimizi göstermek için burada bulunmaktayız" dedi.

"Gazetemizi okuyunca tercihi 'evet' olacaktır"

Kılıçdaroğlu'na yeni anayasada yer alan ve 16 Nisan'da referandumda oylanacak 18 madde hakkında bilgilenmesi amacıyla kendisine 'evet' gazetesi gönderdiklerini ifade eden Yüksel, "Sadece anayasa değişikliği ile alakalı değil Sayın Genel Başkanın bugüne kadar yüzde 25 oy alan ana muhalefet partisi olan bir partinin genel başkanın demek ki bugüne kadar ki açıklamalarının tamamında neyi savunduğunu bilmediğini üzülerek görmüş bulunmaktayız. Bu aslında CHP'ye oy veren tüm seçmenler açısından üzüntü verici bir durum. En azından anayasa değişikliği sürecinde Sayın Genel Başkanın 'hayır' dediği anayasa değişikliğine hakim olması açısından bu genel merkez gençlik kolları başkanlığımız tarafından hazırlanan, şu an İzmir'de 30 ilçemizde dağıtımına devam edilen 'evet' gazetesini kendine posta yoluyla göndereceğiz. Umarız kendisi de okuyup kendine oy veren seçmene doğru bilgilendirme yapar. Eminiz ki Sayın Kılıçdaroğlu bu yeni anayasaya dair evet gazetemizi okuyunca tercihi 'evet' olacaktır" ifadelerini kullandı.(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.