Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Akşener hazırlığı

İzmir'de Akşener hazırlığı

Meral Akşener'in pazar günü İzmir'in Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitingin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Miting Düzenleme Komitesi günler öncesinden İzmir'in cadde ve sokaklarını halkı mitinge davet eden afiş ve pankartlarla donattı. Dervişoğlu'ndan Gündoğdu'ya davet... Kocaoğlu sürprizi

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 14:20

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, 26 Mart Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak. Mitinge İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılması bekleniyor.  

Referandum için 'hayır' kamyanyasını yürüten Meral Akşener, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda pazar günü İzmirliler'e seslenecek. Afiş ve pankartlarla duyurusu yapılan miting hakkında konuşan MHP İzmir İl Eski Başkanı ve eski genel başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, ülkenin tek adam rejimine evrilme tehlikesine karşı her partiden, her kesimden vatandaşı mitinge beklediklerini belirterek "İzmir pazar günü hep birlikte tek adam rejimine 'hayır' diyecek. Gündoğdu Meydanı'ndan gün doğacak. Sevdası Türkiye, kaygısı Türkiye'nin geleceği olan herkesi bekliyoruz" dedi. 

KOCAOĞLU'NUN DA KATILMASI BEKLENİYOR

Miting için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirilirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da mitinge katılabileceği söyleniyor. Pazar günkü mitinge çok sayıda sivil toplum kuruluşunun da destek vermesi ve referandum kampanyasında şimdiye dek yapılmış en büyük hayır mitinginin Gündoğdu'da gerçekleşmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.